Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cóż szukam tej jedynej od 2 lat, odrzucam tym samym okazje do seksu ale

Polecane posty

Gość gość

czuję, że już dłużej nie wytrzymam... Teraz nie będę już od razu odrzucał, żeby kogoś nie skrzywdzić. Zacznę używać życia, bo mam 32 lata i jak się okaże, że ta jedyna pojawi się za 5 lat, to nie wyobrażam sobie takiego czasu bez seksu. Dziewczyny, strzeżcie się!!! Nadchodzę:)

Gość gość
32 lata i prawik haaa

Gość gość
Zacznij się masturbować,ciśnienie zniknie :) to ty ten porządny? co seksu miały by wiele tylko kobiety za skąpo ubrane i wybrzydza?

Gość gość
tak, to ja, nie masturbuję się - to o wiele mniejsza przyjemność, niż seks z atrakcyjną kobietą, a co do drugiej części pytania, to źle zrozumiałaś moją wypowiedź w tamtym wątku - nie chodzi o to, że jeśli skąpo ubrana, to musi być łatwa - trochę zbyt prostolinijne myślenie...

Gość gość
Widzisz, tylko że tak właśnie wygląda to co piszesz.Atrakcyjna kobieta to nie puszczalska, nie pomyślałeś że lala może ładnie się ubrała dla ciebie? skoroś atrakcyjny facet :) Ja jestem sama,i się masturbuje bo bym oszalała:) a też długo w związku nie byłam.Nie wiem jak z facetami w tym względzie, ale zdrowe kobiety robią to i te cnotliwe też ;)

Gość gość
Kobiety nie wszystkie robią. Jeśli chodzi o facetów, to zdecydowanie większy odsetek to robi. Jest bardzo trudno wytrzymać bez masturbacji, tym bardziej, jeśli ma się ogromne potrzeby seksualne. Ale bez masturbacji, zauważyłem, że mam podświadome parcie na poznawanie kobiet. Po prostu zagaduję w różnych okazjach, śmiejemy się. Kiedy facet się masturbuje, organizm "myśli", że wszystko jest ok, uprawiamy seks, kiedy przestajemy, organizm przygotowuje nam różne niespodzianki m.in. w postaci koktajlu hormonalnego, które mają sprawić, że niedługo będziemy uprawiać seks. A seks z fajną kobietą, to coś, co nie da się porównać do masturbacji...

Gość gość
Prawiczek?

Gość gość
oj nie, możesz być pewna, że nie prawiczek...;)

Gość gość
O ile sobie dobrze przypominam to pisałeś coś o nieśmiałości, a tu widzę że nie jest tak źle.Jeśli umiesz z kobietą nawiązać kontakt, masz fajne usposobienie, to nie wiem w czym problem. A może po tym rozstaniu boisz się podświadomie angażować w związek co? Czasem jest tak że uparcie porównuje się potencjalnych partnerów do swoich byłych. Wiadomo że sex jest lepszy od masturbacji, ale to moim zdaniem nie zdrowo ;) żyć w ciągłym napięciu.

Gość gość
Mam nadzieję, że to napięcie już długo mi nie będzie mi towarzyszyć, bo widzę, że śmiałości coraz więcej. Oczywiście - trudni jest zagadać, ale na pewno łatwiej teraz, niż przy codziennej masturbacji, kiedy to ciśnienie było znikome... Mam nadzieję, że już niedługo jedna czynność, a będzie zaspokajać potrzeby dwojga osób;)

Gość gość
;) no pewnie, nie ma jak pozytywne myślenie :) a najważniejsze żeby ta czynność dawała obopólną przyjemność ;)

Gość gość
gdzie straszysz? ;)

Gość gość
raczej kiedy :D w nocy o północy :)

Gość gość
nie kiedy bo zawsze mozna kazdy gdziesz mieszka, przebywa wiec gdzie? kiedy omowimy pozniej;)

Gość gość
hehe no i gdzie ta twoja nieśmiałość ;)

Gość gość
w Pabianicach mieszkam (Autor wątku) a kiedy? o każdej porze dnia i nocy jestem gotów, jak tylko kocham:)

Gość gość
Wiem, wiem, kocham najważniejsze :) tylko co jak cię przestraszę i uciekniesz :)

Gość gość
hehe poczucie humoru tez masz;)

Gość gość
gość dziś Wiem, wiem, kocham najważniejsze usmiech.gif tylko co jak cię przestraszę i uciekniesz usmiech.gif xxx A opisz mi się po skrócie:) Powiem Ci, że jestem w takiej potrzebie kobiety, że mam nieco przesuniętą granicę, przed którą kobietą bym uciekał...;|

Gość gość
Właśnie to ci chcę pokazać, nie oceniasz po wyglądzie tylko po rozmowie :) Jeśli nie będziesz miał dużego ciśnienia na kobiety to samo z siebie wyjdzie :)

Gość gość
Wrócę tu po 22 o ile będziesz, brunetka,młodsza o rok od ciebie ;)

Gość gość
Napisz więcej - wysoka/niska szczupła/otyła... :)