Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet zapraszajacy na randke moze nie zaplacic? :D

Polecane posty

Gość gość

Taki ktos nie ma kultury! :D

Gość good girl gone bad
Nie wiem-ja tak nie myślę. :P To też zależy ile co to za randka. :P I czy to luźna znajomość czy coś poważniejszego...

Gość
Nie wiem-ja tak nie myślę. :P To też zależy co to za randka. :P I czy to luźna znajomość czy coś poważniejszego...

Gość
Moim zdaniem każdy powinien płacić za siebie.:) Wyjątkiem jest randka gdzie ktoś robi ci niespodziankę i gdzieś zabiera-wtedy płaci za wszystko i to nie dotyczy tylko facetów... Mamy równouprawnienie to nie średniowiecze.:):P Chociaż w przypadku kiedy jakiś facet zabrałby mnie na randkę i byłaby to luźna znajomość, znalibysmy się krótko to jeśli miałabym taką możliwość to wolałabym za siebie zapłacić...

Gość gość
zawsze płaci ten kto zaprasza! i nie ważne czy zapraszamy dziewczyne,koleżankę czy mame

Gość
Zależy kto zaprasza i w jakiej sytuacji-jak to wygląda-oD kontekstu.kurde jeśli przyjaciel mówi mi chodźmy jutro wieczorem na pizzę tu i tu to nie myślę że będzie mi coś stawiał...:D idziemy razem dla towarzystwa, pogadać-dlaczego miałby za mnie płacić, nie lubię tego..może gdybym chciała to napewno by zapłacił, ale po co? mam swoje pieniądze.:) Płacimy po połowie. A autor chyba chciał założyć prowokację -ten wykrzyknik itp. :P

Gość gość
Ja nigdy nie pozwalam płacić za siebie.

Gość
Ja dawałam płacić za siebie tylko mojemu chłopakowi, ale tylko jak właśnie robił mi jakąś niespodziankę, gdzieś zabierał, ale ja też to robiłam.:P Tak na codzień każdy powinien płacić za siebie.:) Zresztą problem z d**y...każdy ma swoje zdanie, jest inaczej wychowany itp. :P

Gość gość
Zasady kultury się nie zmieniły - płaci ten, kto zaprasza, i nie ma znaczenia, czy to randka czy spotkanie z ciotką Ziutą z Pomiechówka.

Gość gość
co za matoł zakłada ciągle ten temat? :(