Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak facet zapraszajacy na randke moze nie zaplacic? :D

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Taki ktos nie ma kultury! :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 good girl gone bad
Nie wiem-ja tak nie my艣l臋. :P To te偶 zale偶y ile co to za randka. :P I czy to lu藕na znajomo艣膰 czy co艣 powa偶niejszego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Nie wiem-ja tak nie my艣l臋. :P To te偶 zale偶y co to za randka. :P I czy to lu藕na znajomo艣膰 czy co艣 powa偶niejszego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Moim zdaniem ka偶dy powinien p艂aci膰 za siebie.:) Wyj膮tkiem jest randka gdzie kto艣 robi ci niespodziank臋 i gdzie艣 zabiera-wtedy p艂aci za wszystko i to nie dotyczy tylko facet贸w... Mamy r贸wnouprawnienie to nie 艣redniowiecze.:):P Chocia偶 w przypadku kiedy jaki艣 facet zabra艂by mnie na randk臋 i by艂aby to lu藕na znajomo艣膰, znalibysmy si臋 kr贸tko to je艣li mia艂abym tak膮 mo偶liwo艣膰 to wola艂abym za siebie zap艂aci膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawsze p艂aci ten kto zaprasza! i nie wa偶ne czy zapraszamy dziewczyne,kole偶ank臋 czy mame

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Zale偶y kto zaprasza i w jakiej sytuacji-jak to wygl膮da-oD kontekstu.kurde je艣li przyjaciel m贸wi mi chod藕my jutro wieczorem na pizz臋 tu i tu to nie my艣l臋 偶e b臋dzie mi co艣 stawia艂...:D idziemy razem dla towarzystwa, pogada膰-dlaczego mia艂by za mnie p艂aci膰, nie lubi臋 tego..mo偶e gdybym chcia艂a to napewno by zap艂aci艂, ale po co? mam swoje pieni膮dze.:) P艂acimy po po艂owie. A autor chyba chcia艂 za艂o偶y膰 prowokacj臋 -ten wykrzyknik itp. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nigdy nie pozwalam p艂aci膰 za siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Ja dawa艂am p艂aci膰 za siebie tylko mojemu ch艂opakowi, ale tylko jak w艂a艣nie robi艂 mi jak膮艣 niespodziank臋, gdzie艣 zabiera艂, ale ja te偶 to robi艂am.:P Tak na codzie艅 ka偶dy powinien p艂aci膰 za siebie.:) Zreszt膮 problem z d**y...ka偶dy ma swoje zdanie, jest inaczej wychowany itp. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zasady kultury si臋 nie zmieni艂y - p艂aci ten, kto zaprasza, i nie ma znaczenia, czy to randka czy spotkanie z ciotk膮 Ziut膮 z Pomiech贸wka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za mato艂 zak艂ada ci膮gle ten temat? :(

Udost臋pnij ten post