Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpisać jej czy nie lekce wazy mnie i nie miała czasu dlamnie

Polecane posty

Gość gość

ja sie tez wkurzyłem bo ten drugi facet co do niej podbija to stał za nia zaras tak blisko wkurzyło mnie to a ona zamiast sie opierać czy odejść to stała ;/ potem na koniec dnia z nim gdzieś poszła ehh pytałem sie jej czy go lubi powiedziała ze czasem ja denerwuje a ze go nielubi to ze to moja interpretacja juz. warto pisać ? czy odpuścić już na razie dzień jej nie odpisałem i napisała tylko tyle ,,Powodzenia tam dzisiaj na mechanice :d" eh dla mnie to trochę mało po tym jak powiedziała ze niema czasu i po takiej sytuacji .Ja nie z akceptuje czegoś takiego ze ktoś sie do mojej kobiety będzie przystawiał a ona się nie bedzie opierać ;/ popełniłem błedy nie umiałem do niej podejśc przy wszystkich i pogadac rano ale później podeszłem to znowu tak odeszła ode mnie ... eh zresztą chyba jej nie zalezy i trzeba odpuścić myślałem że jak sie tak fajnie miło gada to ze coś z tego powstanie itp ale jednak się chyba myliłem ważniejsze jest to by pokazywac ze ją sie kocha szaleje itp a ja z tym mam problem bo niejest az tak w moim typie ale sie zakochałem w niej i mi sie podoba jej podejscie do życia . Kosza dostałem i tyle choć tego nie powiedziała ale okazała to według mnie tak niepowina kobieta robic cos tam rozumie zazdrość przytulić sie itp ale nie takie coś i jeszcze na koniec pujście z tamtym . Niewiem poco sobie wkręcam ze jej zalezy ze chciała by mnie poznac itp skoro tego nie okazuje

Gość gość
eh daremne rygoły