Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza, kiedy facet w wieku powyżej 20 lat ma słaby zarost?

Polecane posty

Gość gość

Coś tam trochę ma, ale bardzo słaby...Czy to niedobór testosteronu? Czy może normalna sprawa?

Gość gość
e tam , wazne ze w ogóle go ma 🖐️

Gość gość
możesz kipić od testosteronu a nie mieć zarostu i odwrotnie a wszystko to sprawa genetyki

Gość gość
powinien sie cieszyc. ja mam tak k***wsko ostry i twardy zarost ze po 3 dnich musze najpierw golic sie maszynka do włosów potem ida w ruch 3 maszynki gilleta niebieskie. j****y nie dosc ze twardy nawet po goracej kompieli to jeszcze rosnie jak chwasty. wolał bym urodzic dzieciaka niz sie całe zycie golic.

Gość gość
nie ma się z czego cieszyć, bo kobitki uwielbiają mocny zarost, to oznaka męskości :) a taki bez zarostu albo ze słabym ciągle wygląda jak dzieciak albo nastolatek. ale jakaś przyczyna z testosteronem musi być, gdzieś pisało, że im większy poziom tego hormonu, tym silniejsze owłosienie.

Gość gość
z testosteronem to prawda. pałka potrafi mi stac wiecznosc, nawet jak spuszcze z kija to nie opada i moge bolcowac dalej .

Gość gość
hahahaha, gratulacje :D :D :D :D pewnie od bab się nie możesz opędzić

Gość gość
wygodne to jest o tyle ze jak ja dojde to tłocze dalej. coprawda umiem panowac nad swoim wytryskiem ale czasen trafiaja sie kłody. lezy jak trup i tylko oddycha. z nic nie idzie poznac kiedy konczy . spuscisz z kija i walisz taka az nie wyschnie. jej niezrecznie powiedizec ze juz doszła mi niezrecznie konczyc bo moze nie doszła a tez jej pytac nie bede .

Gość gość
Mało testosteronu. Sam miałem kolegę, który miał mniejszy zarost w wieku 20, niż ja w wieku 16. Chociaż powinno mu jeszcze trochę przybyć za 3-4 lata, ale nie musi. Justin bieber też ma masakrę pod nosem. Każdy widział tego zmokłego szczura udającego wąsy.

Gość gość
A na klacie to już pewnie w ogóle bida jak piszczy?

Gość gość
niewiem czemu nastolatkowie nie gola se tego meszku pod nosem ... dlamnie taki meszek to kojazy sie z typowym przepoconym pedofilem waligruchem.

Gość gość
ten meszek jest ohydny, kojarzy mi się ze zrośnięta monobrwią :D

Gość gość
na klacie bida z nędzą... to też niedobór testosteronu?

Gość gość
To nie prawda, że facet może mieć mało zarostu, a być przepełniony testosteronem. Właśnie zazwyczaj taki facet ma niedobory testosteronu. Sporo się właśnie mówi, że łysienie w młodym wieku jest właśnie spowodowane dużą ilością testosteronu, co przekłada się szybsze wypadanie włosów, ale częst faceci z małą ilością testosteronu mają problemy ze wzwodem. Zazwyczaj w późniejszym wieku to jużpraktycznie impotenci, jak już w ogólę się by jeszczeobrzeził to już tylko niebieska pigułka do końca życia.

Gość gość
20:35 Niestety tak. Jeżeli ma ponad 20, a klata głatka jak u nienowlaka z może kilkoma jasnymi włoskami, to i zarost na twarzy też bedzie słaby.

Gość gość
a bzdura .... ja na klacie mam prawie pusto. a na ryjcu ostry twardy zarost.

Gość gość
Do 20:44 Nie znam żadnego takiego przykładu. W klasie maturalnej chodziliśmy na basen w ramach wfu i mogę Ci powiedzieć, że ci z kiepskim zarostem, tzw. mokrym szczurem praktycznie nie mieli w ogóle włosów na klacie, a ci co już w tym wieku musieli się golić, mieli owłosione klaty. Zazwyczaj z wiekiem zarost twardnieje, ale ci co nie mieli zarostu w wieku 18, dalej mają lipny zarost w wieku 30, mówię z doświadczenia. Ogólnie ci ludzie są jacyś zniewieściali. Ten problem często dotka blondynów z tego co zauważyłem.

Gość gość
No to może masz po prostu średni poziom testosteronu. Oczywiście część zarostu to również geny, ale mały testosteron to też młody wygląd właśnie. Znam osoby co w wieku 30lat wciąż wyglądają jak gimbusy.

Gość gość
Jest wiele przyczyn .... młody wiek nie swiadczy o dojrzałości też seksualnej to nie jest coś jak wsadził wyjął tego też się trzeba nauczyć . Dziewczyny też przecież muszą nauczyć się osiągać orgazm. Ja na słaby wzwód wywołany stresem w pracy i zmęczeniem stosuję long mena http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418 .

Gość gość
Pierdzielicie z tym testosteronem. Znam nase gości którzy wyglądają jak totalne pozbawione męskości wymoczki a mają zarost.

Gość gość
Ja p*****le. Prawie każdy facet pow. 25 lat nosi dzisiaj brode albo 3 dniowy zarost. Nie mieć zarostu to tak jak by mieć 170 wzrostu gdy praktycznie wszyscy wokół ciebie mają 190. Kobiety z automatu nie kategoryzują sie jako meżczyzny. Ja mam 27 lat i zadna dziewczyna nie zwraca na mnie uwagi.