Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieciaci nadają na bezdzietnych jacy to egoiści, a nie wiedzą że...

Polecane posty

Gość gość

Za bezdzietnością nie zawsze stoi egoizm i wygodnictwo! Niektórzy nie mają dzieci, bo po prostu nie mają partnera i nie mogą ułożyc sobie z nikim życia, mają pecha w związkach. A i tak są wrzucani do jednego worka z bezdzietnymi, którzy dzieci nie mają tylko z wygody. Ja np. bardzo chciałabym mieć dzieci, a nie mam z kim. I co mi teraz poradzą święte matki polki na forach?

Gość gość
w tych czasach pozwoilć sobie na dziecko to trza odwagi

Gość gość
A ja nie mam bo nie chce i powinni mnie za to chwalić a nie o******lac... nie nadaje się na mamuske, to mam sobie strzelić bachorow dla zasady? Byłabym koszmarem a nie matka, nie lubię dzieci, nie dogaduje się z nimi, jestem wygodnicka, impulsywna i egoistyczna. Mówi się o takich ludziach ze są niedorośli... I ja właśnie taka jestem. Egocentryczna I skupiona na sobie i Lubie sienie taka, to mam sobie te dzieci robić czy nie? Zmieniać się nie zamierzam.

Gość gość
Niektórzy zwyczajnie nie rozumieją, że poczucie szczęścia jest czymś indywidualnym i dla jednego spełnieniem marzeń będzie dziecko, a dla innego doktorat z fizyki kwantowej. Już pomijam fakt, że nie każda kobieta ma tzw. instynkt macierzyński.

Gość gość
Nie każdego też stać, a niektórzy chyba myślą, że zrobienie dziecka najważniejsze, a kasa jakoś sama przyjdzie.

Gość gość
Do 19:56 To są sprawy oczywiste i dziwie się że większości jest ciężko pewne sprawy zrozumieć.