Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

No.

Polecane posty

Mysli wycelowaly w droge bezkresu Kierunek napedzajac wskazowkom zegara Zmienne jak pory roku Nie wiedza, czy zima zastanie przedwiosnie...

Gość gość
zdolnaś kochać jak Nadia, jak Lagundia, Julia co uczucia tego tego miałoby być celem? wierności na zawsze oddanie , zapomnienie, most nad przepaścią? znasz cenę marzeń, znasz cenę miłości ? czego jeszcze nie wiesz?

Wiem malo, nie wiem o wiele wiele wiecej. Marzyciel, indywidualista, rozmysliciel czlowiek ten ma ciezki zywot. Swiat iluzji, zludzen, klamstwa pelen Brudzi umysl, dusze karmiac gniewem. Milosc jednak jedna jest pewna Ta wierna, oddana, prawdziwa. Bez niej sensu nie ma, Wiec szukam jej wciaz a sensu wraz z nia...

Gość gość
kochasz życie proste taniec, boso po rosie, wśród kwiatów tysięcy jak Telimena z szacie z mgły, albo bez nie wcale masz śmiałość zwariować? być szczęśliwą kobietą choćby przez chwilę wrzeszczeć, emanować pięknem , sexem wreszcie?

Szukam stale, idac swoja droga. Bez wzgledu na wszystko, w zgodzie z wnetrzem. Obicalam, ze zaczne od teraz kierowac sie sercem, nie rozumem w sprawach sercowych. Juz postanowione: dam sie porwac w ramiona milosci.

Gość gość
znałem kobietę smutną, zrzędzącą której nic się nie chciało, nic nie umiała nic nie było potrzebne pokochała emanuje ciepłem, nic jej nie drażni problemy, jakie gdzie się pyta ja je miałam , niemożliwe, ja na pewno? uśmiech, nie śmiech taki , że aż śmieszy, rozwesela Zakochaj się we mnie..., albo w mim zakochaj się na zawsze M

Ladne:) i jakze prawdziwe. Ma sens, milosc ma sens, nadaje go. Z nich wszystkich najwieksza jest milosc... Tak bedzie zawsze. Milosc jest lekarstwem na wszystko, ale zdrowa milosc..

Gość gość
zapytam Cię jako kobietę odpowiedz szczerze, lub zamilcz Co w Sobie cenisz najbardziej? Czego strata najbardziej boli? Myślę, że nie cielesności, ciało to fraszka.. ., a dusza diamentem.

Gość gość
nie po to On ,Bóg nas stworzył byśmy się pozabijali nie po to dał rozum, wolną wolę zdolność poznania, etc. człowieczeństwo jaskrawe, uczycie , zmysły, niepokój wino, śpiew, przeciwną płeć , miłość i sex Ja chcę być, być szczęśliwym o poranku i w południe i popołudniu, wieczorem, w nocy ranu, bez końca Powiesz - gdzie twój rozum - nie wiem , może się zawieruszył .. eh..

Najbardziej cenie w sobie otwartosc i laknienie poznawania nowych rzeczy, swiata. Co boli? Hmm boli mnie wtedy kiedy na chwile przez jakies moje zachowania strace w swoich oczach, kiedy pobladze w swoich przekonaniach, zlamie rabek swoich zasad, przekonan... A Ty?

Gość gość
Dążenie do szczescia- raju? Tak Nie widzę sensu w somobiczowaniu, trwaniu z lenistwa w niezadowoleniu Jestem czlowiekiem !

Kazdy chce byc szczesliwy. Ja tez. Daze do tego by tak bylo, ale osobiscie przyjmuje to, co daje los i wcale nie godze sie na bylejakosc. Najgorsze jest to, kiedy czlowiek prowadzi nijakie zycie, nie podoba mu sie taki stan i nic z tym nie robi. Nie wiem , czy umialabym byc stale radosna, bo to sie kloci z moja kobieca natura-jakze zmienna;)

Gość gość
Zmianna! Radosna Bardzo radosna Ekstatycznie radosna:p :o

czyli dolek to radosc, a najlepszy nastroj euforia?:D dalej to sie chyba gryzie z moja kobieca natura...;)

Gość gość
Prawie każdy ma wzloty i upadki Nie jesteś tu wyjątkiem ,,Nie rzekł jako żyw żadnej większej prawdy z wieka. Jako kto nazwał bożym igrzyskiem człowieka. X Człowiek miłością samego siebie zaślepiony Rozumie, że dla niego świat jest postawion On pierścień był, niźli był. On chocia nie będzie, przedsie będzie. Próżno to, błaznów pełno wszędzie." J. K. z Czarnolasu To jakby i o mnie...

Gość gość
Niezauważylem X postawiony On piewej był,

Gość GośćM
Ja dzisiaj mialam akurat bardzo dobry nastroj do teraz. Zepsul mi sie bardzo. Boli mnie nieuczciwosc i niesprawiedliwosc pewna, w sumie nie powinnam sie tym w ogole przejmowac, bo szanuje swoje zdrowie psychiczne bardzo, z jednak... Walcze z tym odkad pamietam,by zanadto nie mzrtwic sie rzeczami, ktorymi nie powinnam. I winko nie rozweselilo duszy, chociaz moze trzeba zwiekszyc dawke......;)

Gość gość
M, niegrzeczna jesteś, winko w sobotni wieczór W samotności? Co Cię smuci tego wieczoru, w tę noc? Świata nie zbawisz, on musi chcieć sam..

Gość gość
Jakiego jesteś wzrostu? Lubisz szpileczki? Po winku może odpowiesz?

Wiesz co jest smieszne? Wchodze dzis na kafe i za chwile widze wpis w moim temacie:) tak potrzebuje dzis rozweselenia duszy.... Kazdy czasem bywa niegrzeczny, a winko to sama dobroc, nic zdroznego;)

Gość gość
Też tak myślę W piwniczce mam wybór Biale i czerwone Teraz może czerwone? No nie wiem .. Grasz na ... Instrumencie?

Gość gość
Nie, nie Nie o to mi chodziło, o nie Myślałem o instrumencie, typu gitara

Ja czerwone. Wytrawne dobre na serducho. Nie niestety nie gram na instrumencie a mialam okazje sie uczyc. Mam sluch ale przez glupote malolaty nie uczylam sie grac. Troche zaluje. Jakiej muzyki sluchasz?

Gość gość
Klimaty młodości to Dire Straits, ABBA Quin Obecnie Adele, Indila, ZAZ Lubie glosno

Gość gość
A Ty co lubisz? Gdy masz ochotę na lubienie Winko to się wie Co jeszcze, może ....

Gość gość
Zaluj , że się nie uczylas grać Nad jeziorem, w gorąca noc, gitary śpiew I tak wtuleni do rana, z nutami pomiędzy uszami Życie jest piękne, chwilę sąppiękne O tych złych szybko zapominam, dla siebie...zamonoinam

Gość gość
Zaluj , że się nie uczylas grać Nad jeziorem, w gorąca noc, gitary śpiew I tak wtuleni do rana, z nutami pomiędzy uszami Życie jest piękne, chwilę sąppiękne O tych złych szybko zapominam, dla siebie...zapominam

Gość gość
Ale się z siebie usmialem Neogolizm Zamonoinam Hihihihihi- ha ha