Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ankaszym

Rozkminy o mące

Polecane posty

Cześć wszystkich! Ostatnio czytałam pewną informację na temat mąki. No wiadomo, mąki różnią się typem - i to wpływa na jakość wypieku, ale zauważono też różnice względem tego samego typu, że 480 nie jest równa 480. Podobno dużo zależy od "Loga" na opakowaniu, czyli, kto wyprodukował daną mąkę. Jak myślicie może to mieć sens? Sprawdzaliście kiedyś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×