Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ankietka o prawictwie

Polecane posty

Gość gość

1.jak myślicie, co jest przyczyną tego, że niektórzy faceci w wieku 30 i więcej lat są nadal prawiczkami? 2. Ile procentowo może być takich osób? 3. Znacie takie osoby ze swojego otoczenia?

1. Hmm... Ciepłe kluchy? 2. 35 % 3. Znam jednego, życiowa kaleka. Sama rozprawiczyłam dwóch, ale to o wiele młodszych.

Gość gość
35%? to chyba jakiś żart... serio rozprawiczyłaś dwóch prawiczków? W jakim byli wieku?

Dobra, mała przesada. :P Może z 15% ? Jeden lat 21, drugi 24.

Ale przyznaje, najlepszy seks miałam wyłącznie z niedoświadczonym. :)

Gość gość
ktory byl lepszy i dlaczego? czy w w pupke tez bylo?

Gość gość
dla mnie 15% to chyba też trochę za dużo. Powiedziałbym, że jakieś 5-7% może.

Gość gość
Coś w tym jest, bo też rozdziewiczałem kilka dziewic ponad 20 letnich. To chyba są jacyś nieudacznicy, że nie potrafią się sobą zająć. Byłbym za ok. 20-30 %

Nie robię ankiet, tylko z tego co czytam na forach mam takie domysły. Przyznaje - szkoda mi bardzo tych facetów, głównie jeżeli ich powodem braku współżycia jest nieśmiałość do płci przeciwnej. Tacy są przesłodcy. :) A co do niedoświadczonych i czemu są lepsi: bo z próbowania i nabierania dośwaiadczenia po raz pierwszy zawsze coś fajnego wychodzi, nie jak u doświadczonego, który robi to już pewnym wyuczonym schematem.

Gość gość
Naajt: ale przyznaj, że bycie prawiczkiem w pewnym wieku ( 30 lat i więcej) jest z biologicznego punktu widzenia czymś niewłaściwym. Facet, który ma powiedzmy 17-18-20 -25 lat musi w którymś momencie się odważyć, żeby uprawiać seks. To jest w tym wieku normalne. Jest przecież okres buzowania hormonów i wtedy żadna siła nie jest w stanie człowieka oderwać od seksu.

Gość gość
dokończenie:) dlatego ja tych gości jakoś nie bardzo potrafię pojąć, uważam ich za trochę nienormalnych. Przykro mi, że to piszę, ale facet nie jest ułomny fizycznie, to jego brak szukania seksu jest czymś bardzo dziwnym. W końcu nie trzeba być ogierem, żeby mieć jakieś tam doświadczenie w tym wieku.

Gość gość35lat
1.? 2.? 3.Ja

Gość gość
Ja jestem 25 letnim prawiczkiem . Dlaczego ? Pociągają mnie dziwne rzeczy, jak np uległość, Femdom, jestem fetyszystą. Jestem też nieśmiały i trochę zakompleksiony. To też robi swoje.