Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj coś tu przeczytałam i się załamałam

Polecane posty

Gość gość
hmmm wg mnie rozmiar 44 przy kazdym wzroście to duzo... Za duzo

Gość gość
Autorko, przede wszystkim pytanie, czy TY czujesz się dobrze w swoim ciele? Bo widzisz, dla facetów o wiele bardziej atrakcyjniejsza jest pewna siebie kobieta, która czuje się dobrze w swoim ciele.

Gość gość
Pisałaś mu że nie jesteś gruba? Jeśli tak ro kłamczucha z Ciebie, a kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość gość
Ciesz sie , ze jestes tylko gruba. Bo jakbys byla dziewica jak ja to wtedy dopiero by facet uciekl ;/

Gość gość
Pewnie nawet cycki ma kiepskie...

Gość gość
cycki na pewno ma ładne :) a 44 to wcale nie tak dużo

Gość gość
Kobieto, piszę do Ciebie jako inna kobieta z trzeźwym spojrzeniem. Jeśli jesteś gruba to nie jest koniec świata. Mogłabyś mieć brzydką twarz, za duża głowę, być niewidoma, albo totalnie głupia. Twój mankament jest jednym z najprostszych do zwalczenia. Wystarczy biegać, ćwiczyć, jeść zdrowe proste rzeczy. Już dieta antygrzybicza (zero cukru, słodkich rzeczy, w tym owoców, zero pieczywa poza ciemnym na zakwasie, nawet unikamy ziemniaków - przez 1-2 mc) czyni Cię szczuplejszą, Podobnie trzymanie się cały czas prosto - czy stoisz, siedzisz, chodzisz. (To wcale nie jest oczywiste.) Nie załamuj się. Możesz walczyć ze swoim mankamentem.