Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja i uległość

Polecane posty

Gość gość
Płatnych nie chce, bo jednak ważne jest dla mnie żeby ona to robiła dla własnej przyjemności, a nie dla pieniędzy. Może masz racje, że szukam zabicia nudy, bo zwykły seks bardzo mnie nudzi :D

Gość gość
Ale płatne też lubią to robić, inaczej by tego nie robiły. A nie płatnej, nie znajdziesz raczej, bo takie szukają prawdziwych uległych, do relacji, a nie takich, dla których będą tylko spełniaczem ich potrzeb. Dlatego najlepsza jest w tym przypadku switchka, a nie typowa Domina, bo ze switchką mógłbyś stworzyć związek, a relacja takiej kobiety i jej upodobań, były by również jej przyjemnością. A co do Domin płatnych, to są to również prawdziwe Dominy, tylko po prostu lubią sobie też na tym zarobić. Prawdziwa płatna Domina, to nie d***** kolego, bo Dominy prawdziwe seksu nie uprawiają z klientami.

Gość Navario
Szczerze to kiedyś byłem przez pewien krótki czas z dziewczyną o 3 lata starszą ode mnie. W sumie zaczęło się dosyć nie winnie. Niby przyjaźń, ale potem okazało się, że ona po prostu chciała, żebym ją zdominował. Byłko to dobre 6-7 lat temu. Byłem zszokowany tym, gdyż to co mi opowiadała o swoich przeżyciach było rodem z twardego p0rno. Dziewczyna była nimfomanką i pewnie, gdyby mi ktoś opowiedział o niej to pomyślałbym, że jest mitomanem, a takie kobiety istnieją tylko w filmach p0rno, ale jednak są na tym świecie kobiety, dla których se.ks jest jak powietrze. Niby z wylądu zwyczajna dziewczyna taka jak inne.