Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karnkaaaaaaaaaaaaaaa

Smutno mi

Polecane posty

Mam 23 lata i już rozpier**lilam sobie zycie. Majac 19 lat poznałam faceta 12 lat starszego ode mnie szybko zblizylism się do siebie zylo mi się jak w bajce dobra relacja dobry seks i pieniądze. Obsypywal mnie prezentami po kilkadziesiąt tysięcy dosłownie zylam jak gwizada w pewnym momencie czar prysł i zaczely si problemy a ja majac dobre serce nie zostawiłam go choć powinnam i każdy mi tak doradzal on sprawa karna itd. zostałam z nim wspierałam go i tak do teraz. Mam z nim dzieko mam tak ro***bane zycie ze nikt by nie pozazdroscil chyba jedynie choroba może być gorsza. Wiode zycie 40 latki a mam 23 lat nawet wikzasc kobiet 40+ nie ma takich problemów zadluzylam się nie spłacam , pieniędzy starcza tylko na jedzenie na nic nie mogę sobie pozwolić. Musilalm zrezygowac ze studiow podczas ciąży utyłam bardzo potem schudłam 55 kg teraz znow tyje to jakiś koszmar maz mi kompletnie nie pomaga przy dziecku sama wszysko robie... kazde mi odejść ale ja ie wiem co robic. Tlumaczy ze jest mu wstyd ze takie zycie teraz mi może dac . To wszysko tzymam dla dziecka i licze ze sprawa się wyjasni i ze wroci do swojego zawodu i będzie lepiej.Co mam robic jestem zlamana. To mnie już przerasta

Gość gość
odejdź ja bym się nie bawila

Gość gość
Jednak moje problemy to nie problemy. Robi cos żeby to zmienić ?

Gość gość
jesteś tanią zdzirą która związała się z facetem bo miał pieniądze. teraz wygląda jak słoniątko i dlatego trzyma się go nadal bo inni się już nią nie interesują jeszcze wylewa swoje żale na forum. prostytucja szybko się kończy jak sie nic innego nie potrafi to pozostaje życie jak twoje.

Mowi ze obi ale czy to prawda na razie zero postepu

Gość gość
Wiesz co ja bym odeszla i bym nie utrzymywala kotaktu jednak on nie jest ambitnym facetem ja bym się na jego miejscu starala zabiegac bo jednak tworzycie rodzine. Jestes z nim po ślubie ?

tak już 2 lata minelo.

Gość gość
nie chciała rozdzielności bo wtedy mąż miał pieniądze :D

Gość gość
szkoda tylko dziecka rozbita rodzina to żadne szczęście. Masz dziekankę czy zrezygnowalas ze studiow ?

Gość gość
szkoda tylko dziecka rozbita rodzina to żadne szczęście. Masz dziekankę czy zrezygnowalas ze studiow ?

Zrobiłam sobie przerwę dziekanska na 3 roku prawa na uj bo bylam na dziennych i 3 rok bym nie pociagnela.

Gość gość
Musisz nie być glupia jak dostalas się na takie studia i jeszcze studiowalas. Szkoda mi cb

On mi często teraz mowi ze mnie stać na odpowiedzialnego faceta ktoey da mi i mojemu synowi zycie na wysokim poziomie. Mowi ze z moja uroda szybko sobie kogos znajde zresztą znajome tez mi tak mowia. Co robic mowi mi o tym od 6 miesięcy

Gość gość
jak wyglądasz ?

Gość gość
nie chce az tak siebie opisywac mam 178 cm wzrostu blond wlosy za ramiona jasna karnacja nie mam krzywizn twarzowych. Naturalna twarz waga 70 kg

Gość gość
czy mi ktoś potrafi doradzić konkretnie i nie pisać tutaj swoich historii życiowych t

Gość gość
zacnij dzilac na wlasna reke nie możesz być od niego uzalezniona

Gość gość
Facet chyba chce dobrze dla Ciebie.

Gość gość
Głupia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Masz takie dylematy bo związałaś się wyłącznie z jego kasą. Jeśli się kogoś kocha to razem ciągnie się życiowy wózek ;) Trudno Ci bo go nie kochasz. Pieniądze się skończyły i czujesz, że nic Cię przy nim nie trzyma.