Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy z nią być

dziewczyna wymawia mi że miałem

Polecane posty

przed nią 12 partnerek łóżkowych,mówi też że mógłbym więcej zarabiać a sama ma wady które dla mnie są nie do akceptacji bo kilka razy dorwałem ją na kłamaniu i rozgadywaniu tajemnic które jej powierzyłem

ona pochodzi z bogatej rodziny,ja ze wsi,było mi bardzo ciężko,święty nie jestem ale przynajmniej uczciwy i szczery,ona ma się za ideał ale co z tego że miała tylko jednego przede mną jak kłamie i nie umie trzymać języka za zębami

Gość gość
mialeś 12 partnerek? to jesteś w takim razie dzi/w/k/a/r/z/e/m

to prawda że kiedyś lubiłem dziewczyny i seks ale byłem wtedy w związku,teraz od długiego czasu nie ciagnie mnie nawet do innych,umiem byc wierny chociaz moze nie uwierzycie,chodzi o to ze ona nie widzi swoich wad

Gość gość
byles w zwiazku i miales inne? moze i klamstwo jest okropne i gadulstwo ale twoje puszcz.anie jest obrzydliwe. jestrs d***** meska i nie rozumiem jak jakas dziewczyna ktora sie szanowala moze byc z takim latwym...

a ma się za 8 cud świata,że z bogatej rodziny,że ma szkołę a ja po zawodówce,no teraz robię wieczorowo,że miała tylko jednego bo się ceni,to po co wogóle się spotyka z kimś takim jak ja jak ma jakieś ale

pisałem że wtedy nie byłem w związku,nie znałem jeszcze jej,potem dwie dziewczyny się kręciły jeszcze jak już byłem z nią ale nie uległem,mimo że były możliwości,nie chce być z kimś komu nie można ufać

tam wcześniej zapomniałem napisać że nie byłem w związku,ona sie zachowuje jak by mi robiła łaskę że taka super idealna zwróciła uwagę,że niby przyzwoita a nie wie że związek to nie tylko wiernosc ale tez szczerosc i dyskrecja lojalnosc

Gość lilly266
Napisze Ci jak to wygląda z punktu widzenia dziewczyny. 1.Mając świadomość, ze przed nią miałeś tyle partnerek seksualnych może mieć problemy z zaufaniem, bo możesz uchodzić w jej oczach za babiarza sklonnego do skoku w bok. 2. Czuje sie w jakimś stopniu gorsza ponieważ ona miała tylko jednego partnera. To niedowartosciowanie może wlasnie wynikać z braku jej doświadczenia w seksie. Ty jesteś bardziej doświadczony. 3. Może czuć sie nieustannie porownywana do innych, twoich byłych kobiet. Może ma do tego jakieś kompleksy i wyobraża sobie, ze tamte były lepsze, ładniejsze, zgrabniejsze, seksowniejsze, lepsze w łóżku, itd. Może myśleć, ze wracasz myślami do tamtych uniesień i z tamtymi bardziej Ci sie podobało w łóżku. Dlatego powinieneś ja trochę zrozumieć. Najzwyczajniej czuje sie zazdrosna. Może sie obawia, ze przez to cie straci, albo ze możesz jeszcze po kryjomu utrzymywać jakieś kontakty z ktoras dziewczyna z przeszłości.