Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie ostatnio ukrywa co jest grane?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy troche czasu razem i wcześniej normalnie chodziłam z nim do znajomych, do jego rodziny, a przez ostatnie miesiace tego unika :( Ciagle sie czyms wymiguje, bo to meskie spotkanie, a to cos innego... Mam wrazenie ,ze poprostu on cos kreci i albo ma jeszcze inna na boku, albo nie wiem może powiedzial, ze już nie jestesmy razem? W kazdym razie to bardzo dziwne bo kiedys lubił jak z nim chodziłam, jeszcze nie tak dawno

Gość gość
a tobie trzeba napluć w twarz, żebyś zrozumiała że to koniec?

Gość gość
Ale jak sie go pytalam co jest grane to powiedział, ze w porzadku, niby mnie odwiedza , wszystko jest po staremu, niby, ale ukrywa przed wszystkimi..

Gość gość
powiedział, że w porządku a ty łyknęłaś, tak? a co miał powiedzieć, jak przychodzi sobie pobzykać? przecież gdyby powiedział wprost to nie rozłożyłabyś nóg! rusz trochę głową a nie tylko du/pą!

Gość gość
Ale on u mnie duzo przesiaduje, poza tym codziennie dzwoni po kilka razy tak jak wczesniej, tylko tyle sie zmieniło, ze zaczął mnie ukrywać przed rodzina i znajomymi, tak jakbyśmy juz nie byli razem...Chyba nikogo nie ma bo wiekszosc czasu spedza u mnie, ale nie wiem o co chodzi...

Gość gość
boszszszsze co za idiotka!!!

Gość gość
sama jestes idiotka, jak tylko tak sie potrafisz wypowiadac to daruj sobie :P

Gość gość
ha ha ha ha ha co tam, nie ważne że traktuje cię jak gó/wno - ważne, że nikogo nie ma, prawda?

Gość gość
Dobra, nie chce mi sie z toba gadac trolu :P widac ,ze dzieciak jestes

Gość gość
A może po prostu usłyszał coś o Tobie od kogoś. Faceci to takie duże dzieciaki.

Gość gość
Moze... Niby jest wszystko po staremu, a jednak pod tym wzgledem cos sie zmieniło np zawsze lubił jak wychodziłam z nim do jego kolegow ,a wczoraj nie chcial bo to " meskie wyjscie " :O I to juz nie pierwszy raz. Chyba musze z nim bardzo powaznie porozmawiac

Gość gość
nie, no co ty? będziesz z nim rozmawiać? o jej ojej!

Gość gość
Albo mu poswie ultimatum, ze albo bedzie mnie znou zabierał do rodziny i znajomych, albo z nami koniec, ciekawe co wtedy.. Bo narazie na moje pytania zawsze znajduje jakiś pretekst , taka sytuacja trwa juz od listopada

Gość gość
10:20- nie ruszaja nie twoje dziecinne wypowiedzi,wiem, ze masz wolne od szkoły, ale od teraz pisz sobie co chcesz , ja to bede ignorowac i tak..

Gość gość
skończ już się ośmieszać

Gość gość
Głupoty gadacie. Gość może mieć jakieś problemy lub problem i chce ciebie np. Ochronić. Wy to tylko o bzykaniu i zdradzie jakby już inne problemy nie istaniały.

Gość gość
tak, tak do niej przyjeżdża i wszystko ok, z kumplami lata się bawić i wszystko ok i to niby po to żeby ją ochronić? nie rozśmieszaj mnie chyba, żeby ją ochronić przed widokiem jego nowych koleżanek

Gość gość
Możliwości jest dużo. 1. Tak to już jest, że na początku, w amoku zakochania, najchętniej wszędzie zabiera się swoją miłość ze sobą. Im więcej czasu mija, tym bardziej człowiek zaczyna doceniać też chwile "bez" :) tak po prostu, ze znajomymi, kumplami. Nie pomyślałaś, że może naprawdę ma męskie wyjścia? Może nawet koledzy zwracali mu uwagę, że odkąd spotyka się z Tobą, zachowuje się jak pantofel i nigdzie sam nie wychodzi. Z Twojego tekstu łatwo odczytać, że jesteście młodzi. To naprawdę nic dziwnego. 2. Nie polubili Cię jego znajomi (co zresztą nie jest końcem świata; prawda jest taka, że zdarza się to częściej, aniżeli sytuacja, w której znajomi naszej drugiej połówki od razu pałają do nas sympatią"). Albo: nie polubiła Cię jego matka. "Teściówki" to z reguły wredne istoty; ciężej dogadać się matce chłopca z jego dziewczyną niż matce dziewczyny z jej chłopakiem. Matki mają to do siebie, że uważają się za najważniejsze kobiety w życiu swego syna. Jego dziewczyna = konkurencja. 3. Rzeczywiście znalazł sobie nowy obiekt sympatii. Być może jeszcze nie potrafi się zdecydować, dlatego nie rezygnuje z Waszych relacji. Moja rada: im dłużej będziesz dusić w sobie niepewność, tym gorzej dla Waszego związku. Kawa na ławę, powiedz mu, co Cię męczy.

Gość gość
10:41- już mu powiedziałam kilka razy...To wchodzi w gre,że jego koledzy moga go buntowac przeciko mnie niestety...

Gość gość
skoro daje sobie mieszać we łbie kolegom, to chyba jednak nie kocha cię, co?

Gość gość
Mysle, ze kocha, smieszne jest to ,ze dla niketorych tutaj rada jest jedna: jak jest jakis problem to facet nie kocha, zdradza i trzeba go rzucic zamiast probować rozwiazac problem...ja biore rozne ewentualnosci pod uwage, ale narazie chce jakos dotrzec do przyczyny tego bo moga byc rozne w koncu...

Gość gość
taaaaaa... kocha... od razu widać! przecież zawsze jak facet kocha to nigdzie cię nie zabiera, wpada cię tylko przelecieć, nie zabiera cię do rodziny i w weekend lata chlać z kumplami właśnie po tym od razu można poznać jak bardzo kocha!