Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byście zrobili gdybyście musieli zamieszkać w Namysłowie

Polecane posty

Gość gość

Gdybyście nie mieli innego wyjścia

Gość gość
Chyba bym sie załamała :(

Gość gość
Dlaczego byś sie załamała przecież to miłe miasteczko nie ma tam korków zanieczyszczeń bo tam nie ma ciężkiego przemysłu jest dużo parków zieleni płynie rzeka Widawa do Wrocławia jest 60 km do Opola 40 km jak sie jedzie do Wrocławia to w połowie drogi jest droga ekspresowa S8 którą do Wrocławia dojedziesz z namysa do Wrocka jedzie się około 45 minut poczytaj sobie na Wikipedii o Namysłowie zobacz sobie zdjęcia na grafice spodoba ci sie to miasto

Gość gość
Czemu wam się ten namysłów źle kojarzy to miasteczko jak każde inne namysłów ma tylko 16 tysięcy mieszkańców jest tam dużo mieszkań do kupienia bo niedawno powstało kilka nowych osiedli np osiedle maja osiedle nad widawą osiedle siódemka osiedle magnolia

Gość gość
Wpiszcie sobie w necie osiedle maja namysłów osiedle siódemka namysłów osiedle nad Widawą namysłów osiedle magnolia namysłów w Namysłowie jest też browar namysłów wpiszcie sobie w necie browar namysłów prace możecie znaleźć np w zakładzie Nestle albo w Diehl controls albo w velux albo w którymś z marketów lub w zakładach stolarskich itp

Gość gość
Jak nie znajdziesz pracy w Namysłowie to 30 km w Kępnie i okolicach tam jest mnóstwo ogromnych zakładów stolarskich i innych i ciągle nowe zakłady stolarskie powstają w większości nie zarobisz mniej niż trzy i pół tysiąca na miesiąc a nawet mniej niż cztery tysiące

Gość gość
Chyba nawet przejeżdzałam przez Namysłow, a napewno przez sąsiednie miasteczka i podobało mi się tam, wszystkie miały jakiś taki fajny klimat świąteczny, te poniemieckie budowle, domy z kamienia itd

Gość gość
Mieszkania możesz jeszcze znaleźć wpisując sobie Kosikowski nieruchomości

Gość gość
Namysłów to miłe miasteczko

Gość gość
Chetnie, tylko nie wiem czy jest tam wystarczajace zapotrzebowanie na takich ludzi jak ja i moj partner :D on pracuje w finansach ja w hazardzie... w malym miasteczku mogłoby być ciężko cos znaleźć:p

Gość gość
ładne miesteczko, ale ja jednak wole wieksze miasta

Gość gość
Jesli pracuje w finansach to tam w bankach może pracować trochę ich tam jest nie pamiętam wszystkich np bank spółdzielczy credit agricole Ing bank śląski bang BGŻ BNP Paribas Alior Bank Millenium jest ich tam więcej ale tylko tyle pamiętam

Gość gość
Jak na takie małe miasto jest tam całkiem sporo sklepów są tam dwie biedronki kaufland lidl towaroteka Eko Carrefour Intermarche Bricomarche lewiatan Alma Dino Delikatesy polomarket Tesco będę wymieniać dalej...

Gość gość
jest kilka sklepów żabka abc jest też avans neonet media expert mix electronics na rynku i w okolicach rynku jest pełno sklepów tak jak np sklep sportowy papierniczy sporo sklepów z ciuchami butami między innymi cocodrillo dallas chińskie centrum handlowe jest też rossman mnóstwo aptek sklepów z zabawkami barów restauracji np bar gucio naleśnikarnia creperie zakładów fryzjerskich poczytajcie sobie o namysłowie na necie

Gość gość
To nie są wszystkie sklepy w okolicach rynku i na rynku wymieniłem tylko miedzy innymi obok kauflanda i lidla są dwie galerie handlowe jedna ma parter i piętro w niej nie ma na razie sklepów bo pod koniec ubiegłego roku ją dopiero ukończyli budować na razie jest tam tylko apteka bo czeka na wynajem lokali pod sklepy te dwie galerie są obok siebie ...

Gość gość
Druga ta mniejsza galeria handlowa nazywa się MY Box wpiszcie sobie My Box namysłów i zobaczcie zdjęcia ją rok temu w listopadzie dopiero otworzyli są tam sklepy KIK SEASTER CCC DROGERIA DAYLI MARTES SPORT sklep z modą męską jest jeszcze KATARINA CZYLI SKLEP MŁODZIEŻOWY Z CIUCHAMI JEST JESZCZE TOP SECRET

Gość gość
w galerii my box jest jeszcze pepco zapomniałem wymienić a na rynku też zapomniałem wymienić jest jeszcze z tych znanych sklepów paryżanka w kauflandzie jest biuro podróży salon play sklep też z tych znanych metka i jest jeszcze inny sklep z tych znanych nie pamiętam nazwy

Gość gość
koło intermarche i bricomarche jest jeszcze textil market economico w namysłowie jest jeszcze salon mebli forte black red white agata meble meble bodzio jest też dużo jubilerów sklep zoologiczny

Gość gość
z hoteli jest tam hotel zorza dworek różany hotel pod lasem i jakiś tam jeszcze inny

Gość gość
W Namysłowie jest jeszcze basen DELFIN stadion 5 szkół podstawowych 2 gimnazja kilka przedszkoli gimnazjum specjalne szkoła podstawowa specjalna panstwowa szkoła muzyczna pierwszego stopnia dom kultury wymienie jeszcze szkoły ponadgimnazjalne zaraz

Gość gość
Szkoły ponadgimnazjalne to ZESPÓŁ szkół ROLNICZYCH ZESPÓŁ SZKÓŁ MECHANICZNYCH LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE NAZWA zespół szkół rolniczych myli tam jest tylko jeden profil związany z rolnictwem technik agrobiznesu jest jeszcze technik hodowca koni ale to do rolniczych chyba się nie zalicza inne profile to technik obsługi turystycznej technik fototechnik technik hotelarstwa technik architektury krajobrazu technik informatyk technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz cukiernik piekarz

Gość gość
Banki to w jego przypadky krok wstecz, przerobil ich juz kilka w swojej karierze i raczej nie chcialby wracac :D teraz zajmuje sie min windykacja i finansowaniem zjawisk gospodarczych... no a dla mnie tojuz calkiem tam pracy nie widze chyba :D ale miasteczko urokliwe i naprawde chyba fajnie tam zyc i mieszkac :)

Gość gość
W zespole szkół mechanicznych są np technik logistyk technik handlowiec technik ekonomista technik elektronik są jeszcze przedmioty w zespole szkół mechanicznych poza technikum z zawodówki takie jak fryzjer kucharz mechanik maszyn rolniczych stolarz ślusarz mechanik samochodowy elektryk sprzedawca to nie są wszystkie nie pamiętam wszystkich profili wejdźcie na necie poczytajcie o tych szkołach wpiszcie sobie ZSR namysłów oraz ZSM namysłów to są skróty tych szkół są też szkoły dla dorosłych np RCKU CZYLI ROLNICZE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO JEST JESZCZE OHP PORADNIA PSYCHOLOGICZNO PEDAGOGICZNA

Gość gość
Gość 11:46 ja w żadnym banku nie pracowałem i nie grozi mi windykacja ani komornik tam dużo jest pracy i niskie bezrobocie jesli pracy nie znajdziesz to 30 km od Namysłowa koło Kępna pełno jest wielkich zakładów napisałem w tym temacie powyżej znajdź sobie

Gość gość
W Namysłowie możesz pracować NP w Velux w Diehl controls w Nestle w browarze namysłów w zakładach stolarskich bo też tam są w supermarketach na targu możesz nawet ulice zamiatać w barze restauracji możesz w którejś szkole sprzątać pracy jest dużo

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Proszę was odpiszcie

Gość gość
Poczytajcie w necie o mieście namysłów zobaczcie że to fajne miasteczko takie miłe

Gość gość
No nie wiem po jak długim Namysle?