Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Labrador

Labrador nauka czystosci

Polecane posty

Gość Labrador

Witam ! Mam w domu 3 miesiecznego :-) jestesmy teraz na etapie nauki czystosci i problem mam taki: jak tylko widzialam, ze cos sie szykuje bralam go do ogrodu (nazywam to ogrodem ale to poprostu placyk betonowy, wychodzi sie z kuchni), wynosilam go tam poprostu zeby zdazyc, Zanim bym sie ubrala, znalazla smycz, otworzyla drzwi i wyszla na dwor on juz zrobilby 3xkupe i 15 x siku:) no i efekt jest taki, ze lapie, kuma czacze, juz pieknie podchodzi do drzwi od "ogrodu" i bardzo czesto tam sie zalatwia, problem w tym, ze TYLKO tam. Jak wychodzimy na spacer nie robi nic. Daje mu jesc****ic i od razu idziemy na spacer, lazimy i lazimy, on obwachuje wszystkie drzewa i slupy, czasem godzine, dwie i nic. Wracamy do domu i od razu siku, kupa. Czesto biegnie od razu pod drzwi od ogrodu. Mam wrazenie, ze specjalnie trzyma, zeby zrobic wlasnie tam. Nie wiem gdzie jest bląd?! Znacie jakies "magiczne" triki, zeby zacząl zalatwiac sie tez na spacerach? Teraz jest maly i nie ma problemu ale, nie wyobrazam dobie przez nastepne 15 lat ciagle miec zasr*nego ogrodu ;-) jak go przekonac do toalety na spacerach?

Gość gość
Up up up upup

Gość gość
Up !

Gość gość
No halooooo