Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mario Candarelli jest obojniakiem

Polecane posty

Gość gość

chyba

Gość gość
O? Szok :o

To 55-cioletni bezrobotny elektryk, którego wywalili z roboty, za głupotę i z tego powodu, do innej przyjąć nie chcą. Nawet w Niemcach, go natychmiast wyrzucili :P. x Twierdzi, że nazywa się Arek. x Ma na karku komornika, ściągającego z niego zaległe alimenty, na dziecko. Biedaczek, nie płacił ich, bo kupował sobie nowy dom. Dom stoi ponoć w Kętach i wymaga remontu, bo podpalił go kiedyś po pijanemu :p. x Teraz kwiczy, że nie ma co jeść i straszy rzuceniem się pod Pendolino, a potem opowiada, że sprzedaje worki diamentów, kolekcje starej broni, swoje samochody i mieszkania w Warszawie :P. x Aha: Jako Gaajowy, chwalił się, że po wjeździe na rondo, ma przez cały czas włączony kierunkowskaz i wie, co pisze, bo jest egzaminatorem :P :P :P.

Gość Mario Candarelli
misiek - durniu , czy nie masz swoich spraw , czy książkę piszesz i potrzebuje nowych informacji ! Masz - tu jest film zrobiony przez OSP Kęty z akcji gaszenia pożaru mojego domu , wtedy byłem w Warszawie , ludzie, którzy wynajęli mój dom rozpalili ogień w kominku i poszli spać , dach jest spalony w 80 procentach , nie otrzymałem złotówki odszkodowania od firmy ubezpieczeniowej HESTIA , co chcesz jeszcze wiedzieć misiek ? Nigdy tu nie podawałem się za żadnego Gajowego , coś się tobie popierdzieliło , zobacz film http://www.ospkety.pl/index.php/interwencje/74-pozar-poddasza-w-bielanach#prettyPhoto/0/