Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzo kgg

Czy ktoś mógłby się zabawić i policzyć ile kcal dziś zjem?

Polecane posty

Gość za duzo kgg

Sniadanie I -1 kromka razowca z masłem,pol pomidora,łyżeczka pasty z tuńczyka Sniadanie II-2 jaja gotowane na twardo,lyzeczka majonezu,ogorek konserwowy Obiad -30 dag dorsza z piekarnika,1 gotowany seler Kolacja -jablko pieczone z mikrofali a wogole to co myslicie? cos zle robie? nie za duzo/?

Gość gość
Ja bym zostawiła jabłko, a resztę sobie darowała! Po co ten majonez?????? Na śniadanie zjedz dwie kromki chleba bez masła z jakimś twarogiem, wędliną i pomidorami. Na drugie śniadanie jabłko i szklanke soku pomarańczowego. Na obiad udo z kurczaka gotowane w ziołach, sałatkę z pomidorów. Na podwieczorek jog naturalny. Na kolację jajko z warzywami smażone na małej ilości tłuszczu.

Gość gość
wejdź sobie na ilewazy.pl i sobie policz

Gość za duzo kgg
ze niby udo z kurczaka jest lepsze i zdrowsze od dorsza?

Gość KarmelowaJa
Najlepiej sama sobie policz:) W necie znajdziesz takie specjalne kalkulatory (np http://dietomat.pl/dzienniczek/18-01-2016). Przez tydzień spisywałam co jem i pokazywało mi ile to kcal. Już teraz orientacyjnie wiem ile powinnam jeść, aby się zmieścić w 1500 kcal. Z czasem też zapamiętasz kaloryczność potraw;)

Gość gość
Na kolację żadne owoce tylko pokarmy zawierające dużo białka. Śniadanie też ok ale ja bym proponowała płatki owsiane bądź omlet a drugie śniadanie powiedzmy ta kanapka z z chleba ciemnego, albo jedno jabłko i jajo. Obiad ok tylko trochę mało warzyw. I nie patrz na kcal a na makro.