Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przytyć z 15 kg? Najlepiej szybko

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuje przytyć z 15 kg do lata żeby jakoś wyglądać a nie jak kościotrup /: Mam 176 wzrostu i ważę 34 kg, czy przytycie w tak krótkim czasie byłoby możliwe? Do tego NIE mogę jeść pszenicy, cukru w żadnej postaci, mleka, węglowodanów z wysokim ig. + jestem wege więc mięso też odpada Czym mogę podbijać jakoś kalorie bo zazwyczaj nie udaje mi się zjeść więcej niż 1500 dziennie??

Gość gość
a zyjesz jeszcze z taka waga?

Gość gość
1500 powinno wystarczyć, żeby przytyć ale musisz ograniczyć swoja aktywność fizyczną tylko do niezbędnych ruchów. Przejście do wc i z powrotem i tyle. Jedzenie i picie niech ci ktoś dostarcza do łóżka.

Gość gość
Jakoś jeszcze żyje... I tu jest problem, codziennie chodzę na spacer/do sklepu itp bo jak się nie ruszam to apetytu nie mam /:

Gość gość
Jedz dużo warzyw strączkowych, fasoli, bobu także orzechy brazylijskie mają bardzo dużo kcal

Przytyc jest o wiele trudniej niz schudnac , wiem cos o tym ;) Sporo wartosciowych produktow wyrzucilas ze swojej diety, moze powinnas skorzystac z porady dietetyka?

Gość gość
ja miałam diete która zakładała rezygnowanie z weglowodanów po godzinie 16. Kolacja też bardzo skromna, same białka praktycznie. Zrezygnowałam z fast foodów. Chipsów itd. Do tego suplement Slimcea i ładnie schudłam. Bodajże 14kg w 12 tygodni.

Gość gość
Jesli to nie provo...to najpierw idz do lekarza. Zwieksz kalorycznosc posilkow. Weglowodany i odpoczynek po kazdym posilku. Maslo, smietana,tluste sosy. Ale lepiej nabierac wagi stopniowo, chyba nie chcesz'miec rozstepow?

Gość gość
chciałabym mieć takie problemy...:|... żryj codziennie pizze, zapijaj piwem to nie ma opcji, żeby nie przytyć :|

Gość gość
chyba prowo bo czemu niby jeszcze wege przy takiej suchocie!? A najedz się dziewczyno kasz czy ryżu z rybami czy jajka ziemniaki i surówki a nie biadol tu bo denerwujesz ludzi Najlepsze chude białka z mięs jednak ale ty oczywiście nie tkniesz...