Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu zapomniał o rocznicy.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy z narzeczonym 3 lata razem i znowu zapomniał o naszej rocznicy. Podobnie było rok temu. Wie o tym, że jest to ważne dla mnie. Nie chodzi mi o nie wiadomo co, wystarczyłaby kolacja, lampka wina, a później spacer. I jest mi z tego powodu bardzo smutno, bo ja się staram co jakiś czas to ja szykuje romantyczna kolację, wymyślam jakieś urozmaicenia, żeby nie było nudno. Nie chcę co roku tak się czuć, zwłaszcza jak będziemy małżeństwem. Mam wrażenie, że on się już przyzwyczaili do tego, że to ja się staram. Nie mieszkamy razem, ale często nocuje w moim rodzinnym domu, zawsze coś dobrego zje, umyje się i niczym się nie interesuje, nawet naczynia nie umyje po sobie. Przykro mi, że tak pisze o nim, ale nie chce tak żyć. Co mam zrobić, rozmowa nie pomaga.

Gość gość
Mnie też jest przykro..Twój narzeczony Cię nie kocha. Niestety. Jest mu wygodnie być obslugiwanym, dopieszczanym, ale sam z siebie...nic. Masz faceta egoistę i tego nie zmienisz. Na dzis i najbliższą przyszłość. Miej tego świadomość, podejmując decyzję o małżeństwie, bo inaczej całe życie będziesz się " kopać z koniem". Od początku przeanalizuj wasz związek. Czy z takim mężczyzną chcesz przeżyć całe źycie? Jeśli tak, to wiedz o tym, źe to Ty będziesz musiała o wszystko dbać, załatwiać, pamiętać, bo on palcem nie kwitnie. A może mieć jeszcze mnóstwo pretensji...O coś.. Dobrze wszystko rozważ. Pozdrawiam i przytulam.

Gość gość
Kopnij w dupę dziada