Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Radość z życia

Polecane posty

Gość gość

czy cieszycie się,że życjecie

Gość gość
bo jak tak pół na pół

Gość gość
nie jestem szczesliwa.

Gość gość
macie za dobrze, nigdy nie pragnęliście kromki chleba, choćby i suchego!!!! dzieci dobrobytu są znudzone(?), depresyjne(?), roszczeniowe(?)! dlatego tutaj piszą???!!!! gdzie WASI rodzice? przyjaciele ?przecież macie ich tysiące na FB?!!!! a radości, miłości, rady szukacie na forum? czego ja k***a nie rozumiem??? :(

Gość gość
Internet i komputery niszczy ludzi.

Gość gość
taaaaaaaak, marmolada w mózgu :(

Gość kardulaki
Nie samym chlebem żyje człowiek...

Gość gość
jasne że nie samym chlebem!!! a próbowałeś być szczęśliwy bez chleba? bez żadnego innego pożywienia?? byłeś kiedyś naprawdę głodny?? moje zdanie jest niezmienne, nie poznasz biedy - głodu, nie zrozumiesz tego!!! stąd biorą się wasze głupie pytania i dylematy!! nigdy nie pomyśleliście nawet, ile osób, dzieci może być szczęśliwych własnie z takiego, dla was OCZYWISTEGO powodu ??? jasne że nie!! wam spada manna z nieba!! i nic tylko narzekać na cokolwiek!! ale co ja tam wiem?

Nie o to mi chodziło...jak już jest ten chleb to człowiek pragnie czegoś więcej po to mamy rozum żeby z niego skorzystać dlatego denerwują mnie takie teksty ,że tylko chleba potrzebujemy do życia...Wiem też jak to jest jak brakuje na ten chleb bo pochodzę z biednej rodziny ale to nie znaczy ,że tylko mamy zabiegać o chleb i się z niego cieszyć..? Nawet w Biblii jest napisane żeby rozwijać talenty ,a nie je zakopywać,a czasy są takie ,że dużo opiera się na pieniądzach ,a bez nich jest ciężko,problemy ,depresje itp!!

Gość gość
nie było moim zamiarem urażać nikogo, tyle tylko że jak nie wypowiesz się dosłownie, to nie dociera?! przepraszam :( prawda, do szczęścia potrzebujemy wiele więcej niż chleba powszedniego! ale tutaj ma też zastosowanie powiedzenie "apetyt rośnie w miarę jedzenia", każdy człowiek chce, oczekuje coraz więcej! ale prawdą też jest, że ten co ma coraz więcej, raczej nie pyta o szczęście? radość życia? bo jeśli potrafi określić swoje potrzeby, to je po prostu zaspokaja?? również te swoich bliskich?? a nie nudzi się przed komputerem, wypisując bzdury?? dla mnie niezrozumiałym jest pytanie (pomijając chorobę!), czy kogoś cieszy że życie??

Gość Wwq
Jest to bardzo przemyślane z mojej strony, tak jestem szczęśliwa, Jestem mega szczęśliwa. To jest taki moment w moim życiu ze mogę stwierdzić to z czystym sumieniem. Nie jest tak ze wcześniej nie doceniałam tego co mam , porostu to nie było to. Upadłam w którymś momencie życia tak nisko ze gdybym opisała to bardziej szczegółowo to zostalabym zlinczowana :) najbardziej cieszę się z tego ze pierwszy raz w życiu tak naprawdę będę mieć rodzinę, moja córeczka będzie miała sCzesliwy dom , taki oderwany trochę od szarej rzeczywistości , taki gdzie każdy każdego kocha i to jest ponad wszystko

Gość gośćeska
Ależ oczywiście , każdy przeżyty dzień jest piękny nawet gdy nic się nie dzieje ciekawego ale jutro może coś się wydarzyć i warto żyć żeby tego doświadczyć.

Gość gość
i juz szczerze japke:=)))))