Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasze życie gdyby PRL jeszcze trochę potrwał

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się jak wyglądało życie ludzi mi znanych ,gdyby PRL jako forma izolacji od tego co dobre i złe na świecie jeszcze trochę potrwał

Gość gość
na pewno byłoby więcej dzieci,które ludzie robili z nudów

Gość gość
nie o to chodziło mi,ale jak to by na życie ludzi wpłynęło,na ich wybory życiowe

Gość gość
ale ludzie te dzieci z nudów robili,jestem z pokolenia wyżu demograficznego stanu wojennego,które musiało ostro o wszystko rywalizować

Gość gość
gość dziś "ostro o wszystko rywalizować"? o poczęcie też musieli rywalizować???? dziękuj rodzicom na kolanach za istnienie, trudy TWOJEGO wychowania to nie rywalizacja o "parówki" czy papier toaletowy pusta głowo!! a z nudów to WY tutaj wypisujecie głupoty, zupełnie ignorując fakty z tamtej rzeczywistości!

Gość gość
a to akurat moja matka powiedziała,że ludzie z nudów wtedy dzieci robili bo nie było innych rozrywek i ona gdyby ktoś jej powiedział jak się rzeczywistość zmieni powiedział,to może wcale by rodziny nie zakładała albo miałaby jedno dziecko z zupełni inną osobą,więc zastanawiam się więc jak wyglądałoby życie ludzi,gdyby PRL potrwał jeszcze 10 lat