Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży będąc dziewica? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Toś się popisała wiedzą. Jedyne, co mogę odpowiedzieć na Twój komentarz, to zacytować samą Ciebie: "hahahahhahahahhahahahahahahaahahaahahaahhahahaaahaahhahahaha hahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!"

Gość gość
Matko co ten kult kawałka błony śluzowej zrobił z ludźmi ech..... Na cholerę ci ten śluzowaty fałd u wejścia pochwy skoro się miętosisz i miętosisz? Załóżcie gumę i normalnie się bzykajcie, a nie palcówy, lody, sperma no ale błona jest :o no faktycznie dziewica czysta i nietknięta jak kryształ. Weź jeszcze w anala poleć, a potem pękaj z dumy jaka jesteś czyściusia :o

Gość gość
Hmm.... To zależy... Dla rozwiązania tego dylematu, kluczowa jest odpowiedź na jedno pytanie. Zastanów się zatem dobrze i powiedz: Czy masz na imię Maria, a Twój chłopak to Józef?

Gość gość
Okres zwykle dostalam 5 dni szybciej. Czyli 27 to 22 powinnam dostać. Mam angine od 21. Piersi mnie bolą mocno, ale nie sutki, mimo wszystko się bardzo boje czy jednak mogę być w.ciąży. Idę po antybiotyk i leki i boję się że jeśli jestem w ciąży i przepisze mi takie które jej zagrażają to będę w jeszcze gorszej sytuacji. POMOCY

Gość gość
Ja piertolę, zamiast iść kupić test ciążowy to szuka diagnozy na forum. Autorko kierunek apteka, 10-12 zeta do kieszeni i po zakup testu.