Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z wybujanym ego

Polecane posty

Gość gość

Powiem wam że zawiodłam się... Facet wydawał się być naprawdę w porządku, fajny, kulturalny, wartosciowy,z zasadami. A tu wyszło szydło z worka.... Chce porządnej tj dziewicy do tego seksbomby z wyglądu, blond kiciuś. Oczywiście bizneswoman albo najlepiej znana kobieta. Z mnóstwem adoratorow ale wierna jemu i zapatrzona w niego :D Inne dla niego nie istnieją, a brunetki nazywa wiesniarami z wąsem Co sobą prezentuje??? Ano nic, jego stary tyra na wyspach gdzieś na produkcji czy polu już sama nie wiem, matka bezrobotna, pochodzi z wioski zabitej dechami. Wyglad ma bardzo przecietny, głos skrzeczacy i jest niski. Porażka mówię wam. Skąd się tacy biorą?

Gość gość
blond kiciuś, nie dziwie mu się :D, poreszta brunetki zwykle maja wąsik, trochę tak jakby facet miał ciapke:O

Gość gość
Blondynki sa jałowe :) naprawdę mało która jest ładna, a on gustuje w takich naprawdę rzadko spotykanych sex bombach, jeszcze oczekuje że będzie ustawiona, dziewica i zakochana w nim. On nawet studiów nie ma.hahaha Ps ja jestem brunetka i nie mam wasika.W ogóle mam małe owłosienie

Gość gość
tylko słabi faceci biorą blondynki prawdziwi nie patrzą na kolor włosów

Gość gość
Uwielbiam blondynki ale są agresywne.

Gość gość
Blondynka, to brunetka po resecie Z rudumi jest już pewien problem Ale że maja najmniej włosów( na głowie) to i najłatwiej temu zaradzić

Gość gość
ale jak? wyrwać resztę? :O

Gość gość
nie z wybujanym tylko z wybujałym, wieśniaro!

Gość gość
Brunetka, blondynka, ruda - w większości przypadków, to tylko FARBA DO WŁOSÓW :D W Polsce "króluje" naturalny ciemny blond - tak zwany mysi. Każdy facet patrzący na kolor włosów, wybiera farbę, i podporządkowuje charakter dziewczyny/kobiety pod markę i producenta danego produktu. Gratuluję. To tak, jakby mówić, że wolę panie z czerwoną szminką a nie z błyszczykiem, i jeszcze dodawać, że te z błyszczykiem są jałowe, a te ze szminką bez klasy :D Tyle w temacie.