Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem od początku

Polecane posty

Gość gość

Witam forumowiczów i forumowiczki. Jestem z najwspanialsza dziewczyna od tygodnia. Problem pojawił się już na początku. Moja wybranka ma pracę, potem treningi 5 razy w tygodniu do późna. Pozostają weekendy. Otóż i tu jest problem, zazwyczaj ma "ważne" spotkania w gronie znajomych i rodziny...W zbliżające się ferie zimowe wyjeżdża do rodziny, przez co 2 tyg znowu się nie bd widzieli. Nie jestem facetem, który uwielbia pstrykać na klawiaturze. Wolę normalne spotkania w cztery oczy. Oczywiście nie mam nic przeciwko smsowaniu, mogę z nią pisać całymi dniami, ale nie tygodniami... Dodatkowo większość pewnie by stwierdziła, że jeśli kobietę "zdobyli" to co mają się trudzić dalej, ale nie ja. Jednak patrząc bardziej w przyszłość i biorąc pod uwagę co się teraz dzieje, nie jestem w stanie powiedzieć czy dalej będziemy razem. Jest to kobieta wyjątkowa, przez kilkanaście lat nie napotkałem takiej, nie mam zamiaru jej stracić. Pisząc ogólnie temat chce sie podzielic z wami moja sytuacja i poprosic o jakies slowa wsparcia, porady. Rzecz jasna, ze bede probowal wyjasnic to z nia, chociaz juz kilka razy probowalem. Chyba to nie jest nic dziwnego, że chce sie z nia widziec nawet te glupie dwa razy w tygodniu?

Gość gość
Postawowiłem dodac temat na forum kobiecym, bo na meskim domyslam sie odpowiedzi. :)