Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgoscgoscsv

wasze historie nieszczęśliwej miłości

Polecane posty

Gość gośćgoscgoscsv

Podzielcie się

Gość gość
moja jest szczęśliwa, nie mam się czym dzielić, akyyyyyszzzz!!!!!!

Gość gość
Kocham go do nieprzytomnosci ..bezgranicznie i na zawsze ale oboje jrstesmy zajęci choc z mojej strony zaryzykowałabym wszystko byle by być z nim.

Gość gość
Nie rozumiem takich tematów. Chcesz, żeby inni pisali ci o swoim nieszczęściu, wtedy poczujesz się szczęśliwsza? Takich historii jest tu pełno. Wystarczy posłużyć się wyszukiwarką, a znajdziesz odpowiedni dla siebie temat :classic_cool:

Gość redheeeeed
To tylko pozazdrościć :D i życzyć wszystkiego dobrego. Nie każdy ma tyle szczęścia i Koch z wzajemnością, przykro kiedy serce ci sciska się na widok ukochanej wymarzonej osoby a oba się tylko toba bawi mimo tego ze wie ze cos jest na rzeczy z twojej strony

Gość gość
Może ulży komuś kto niema koni się wygadać.

Gość gość
jak się bawi, to pewnie jej nie zależy, tej osobie, niestety :P to chyba jest proste do ogarnięcia?

Gość redheeeeed
Wyobraź sobie ze nie jest proste,jedli jesteś wpatrzony w drugą osobę to widzisz same plusy o tym złym zapominasz a tak w ogóle to jasno się mówi nie jesteś w moim typie czy cokolwiek a nie takie zwodzenie i robienie nadziei,

Gość gość
Mi chłopak w ktorym zakochalam się bez pamięci po pierwszym spotkaniu napisal na fb, ze mozemy byc przyjaciółmi bi nie jestem w jego typie. Myślisz, ze to takie miłe to usłyszeć? Kochalam go z calego serca. Najbardziej bolało jak byl później z kims w zwiazku. Przeplakalam kilka dni. Tak jakbym straciła kogos na zawsze a tak naprawde to nigdy go nie mialam. Jednak pomimo cierpienia szukałam pocieszenia na jednym zz portali randkowych. Szczerze mówiąc to chciałam kogos poznac i potraktować tak samo jak Marcin potraktował mnie. Zaczęłam pisać najpierw wiadomosci na portalu, potem smsy, rozmowy, jedno spotkanie, drugie. Po pierwszym spotkaniu chcialam go wystawiać juz nigdy do niego nie naposac powiedzieć ze nie jest w moim typie ( no nie byl. Nie podobał mi sie) lecz nie potrafilam. Widziałam radosc w jego oczach gdy mnie widzial, to ze traktowal mnie jak nikt inny. I jakos tak sie stalo ze zostalismy parą. Pozniej wiele razy chcialam go rzucic lecz nie potrafilam. Zabardzo sie do niego przywiazalam. I tak oto 27 stycznia bbędziemy obchodzić 2 rocznicę zwiazku. Czasami musi spotkać nas cos okropnego aby później los mogl nam to wynagrodzić

2:10 - po pierwszym spotkaniu "zakochałaś się bez pamięci"? Może po prostu masz taka łatwość zakochiwania się, a ten drugi jak się trafił, to po prostu znowu zakochałaś się , co prawda po dłuższym czasie, ale jednak ;) Nie wmawiaj sobie, że los cie wynagrodził bo czegoś takiego nie ma. Aż strach pomyśleć, co się stanie jak znowu ktoś ci się spodoba, a ty znowu nie przyjmiesz do wiadomości, że dla niego "możecie być tylko przyjaciółmi" :D

Gość gość
A najgorsze jest to że ta osoba sama się tobą bawi i sobie pogrywa a zwala całą winę na mnie.

Gość gość
Popkorn dobrze, ze poszedles juz spac. Bo w tym temacie tez by Cie ktos zjadl bez filmu; p