Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość NieznanyGość

Będąc nieszczęśliwym.

Polecane posty

Gość NieznanyGość

Witam,mam 23 lata i dość popularny problem,który jest obecny w naszym społeczeństwie.Czuję,że jestem nieszczęśliwy.Mam dziewczynę,pracę ale coś jest nie tak,nie czuję się dobrze.Ciągle jestem zmęczony,ciągle chce mi się spać,na nic nie mam ochoty.Może to przez pracę.Pracuję po 12 godziny.2 razy na rano,2 razy na noc.Czyli ten sen jest zaburzony.Ogólnie nie lubię tej pracy.Chciałbym zmienić swoje życie,może wyjechać gdzieś.Tylko boję się o pracę.Co to będzie.Mieszkam z rodziną,z którą też nie jest za wesoło.Niektórzy lokatorzy wprost nie szanują drugich i przez to wychodzą kłótnie,nerwy.Z dziewczyną układa mi się dość dobrze,ale od czasu do czasu myślę,że może przerwa by się przydała.Trochę jest ona wpatrzona w swoją mamę.Nie jest to do przesady,ale tak jest.Chciałbym mieszkać z nią sam,ale nie jest to takie proste.Ona nie ma na razie pracy,mieszkanie 3 km.od swego domu i pracy i wydawanie prawie całej wypłaty mija się z celem.Chciałbym być szczęśliwym,co jest nie tak.Czasami jestem już zmęczony tym życiem.Każdy dzień jest praktycznie taki sam.Nie mam prawdę powiedziawszy z kim nawet porozmawiać,ponieważ moi znajomi są tylko na cześć,a przyjaciel mieszka teraz dość daleko.Chciałbym zmienić życie,bo ucieka mi przez palce.Niedługo się obudzę i będę miał 40 lat.Raz już porzuciłem wszystko i wyjechałem z rodzinnego domu i nic to nie dało.Musiałem wrócić,bo w innym mieście byłem sam.Tylko pracowałem i prawdę powiedziawszy miłość za którą wyjechałem i zostawiłem wszystko,opuściła mnie.Ale to było kiedyś.Teraz nie wiem co zrobić.Dosyć mam tego koła vo kręci się cały czas tak samo.Proszę o jakąś poradę.Dziękuję i pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować