Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kobietą czy walczyć

Polecane posty

Gość gość

mam poważna rozkmine . eh byłem dziś z dziewczyną było bardzo miło pogadaliśmy nawet mi się dała przytulić itp tam na chwile ją przytuliłem potem rękę wziąłem . Noi odwiozła mnie pod mieszkanie wszystko fajnie prócz tego że chciałem ją pocałować a ona nie chciała tego wyrywała sie w sensie odsunęła się i powiedziała daj spokój czy coś .Potem powiedziałem ze przyjacielskiego to powiedziała ze może kiedyś po sesji ... eh a tamten ją normalnie pocałował w policzek na pożegnanie ...Powiedziała ze pogramy w statki wieczorem ... ehh troche to nie fer wzgledem mnie wszystko tak to odbieram bo tamten ją mógł pocałować a mi nie chciała sie dac ... może za szybko wszystko albo nie chce mnie ... ehh

Gość gość
jednak rani mnie to bo ja sie w niej zakochałem itp a kto iny ją całuje ..

Gość gość
heh :(

Gość gość
no chyba cie nie chce

Gość gość
jakbyś się jej podobała to by się dała cmoknąć w policzek

Gość gość
eh dobra kolejna porazka może włosów niemiałem na żelu ani eh koniec

Gość gość
miałem wielkie nadzieje względem niej bardzo fajna dziewczyna zakochałem się wniej do szaleństwa wsumie po dzisiaj ale to niema dlaniej znaczenia ..

Gość gość
Ta baba to paskuda! Nie chciała daç suka wredna!

Gość gość
co dac pocałowac się tylko jak niechce to rozumie to niech mi nierobi nadzieji że moge sie zakochac albo źle to odbieram !!

Gość gość
będzie boleć mogłem to 2 miesiące temu zakonczyć niby się zblizyłem doniej ale jaki sens ma zblizanie skoro niechce się dac pocałowac ..

Gość gość
eh nie stetyxxxxxx mnie traktujesz tylko jak przyjaciela nic więcej...:( Zraniło mnie to dzisiaj jednak bo ja się zakochałem w tobie.facet (VVV) jednak cię mugł pocałowac a mi się nie dałas wyrwałas sie to już świadczy przynajmniej otym że nie chcesz mi nadzieji robić lub po prostu nie chcesz bym cię całował,... nie ma sensu bym sobie wkręcał że nie jesteś gotowa itp gdybym ci sie podobał to byś się dała cmoknac albo cokolwiek ale jednak 3 raz już odmuwiłas ... Sprawa wsumie jest jasna tylko jestem kolegą... kochasz kogo innego, nie kłam już że jest inaczej :( bo widze jak jest mam oczy od tego by widziec i serce od tego by cierpiało . Mozesz muwić że Paweł jest tylko kolegą tylko czemu ten kolega wiecej dla ciebie znaczy niż ja to kim ja jestem w takim razie tylko nie znajomy z gg ??. Musze się pogodzić z tym że mnie nie chcesz i tyle szkoda bo bardzo mi sie spodobałas i zwaryjowałem na twoim punkcie, pierwszy raz w zyciu tak mocno się zakochałem i chciałbym cię naprawde wycałować przytulić i być obok ciebie ale nie można nikogo zmusic do miłości wiem o tym i tego nie będe robił zreszta robiłem to ale tak mnie odrzuciłas . Może faktycznie nie dorosłem do związku ani do kobiet moze poprostu nie jestem w twoim typie nie wiem wsumie co jest nie tak co ci nie odpowiada we mnie nie powiedziałas mi nigdy tego , a potem masz pretensje że źle interpretuje wszystko skoro nic nie muwisz o tym to skad mam wiedzieć ? teraz już w sumie wiem poprostu mnie nie chcesz traktujesz mnie tylko jako kolege do rozmowy na gg. zasmuciło mnie to bo chciałem ci pomuc wspierałem cię podnosiłem na duchu a ty jednak wiecej uczucia okazujesz komuś kto cię olewa tak to juz jest ze miłośc jest głupia i niezarzucaj mi ze nie walczyłem ociebie walczyłem próbowałem ale jednak czegoś zabrakło chyba bycia niedostępnym i tp bredni o podrywaniu .

Gość gość
:(:(:( eh jak ja pozdaje te egzaminy z taka rozprutą głowa :(

Gość gość
nikogo niekocha ale tamten ja moze w policzek pocałowac /..//