Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że meganieśmiali mają gorzej niż nawet ci najmocniej upośledzeni!!?

Polecane posty

Gość gość

Z prostego powodu bo upośledzonymi się ludzie interesują, a meganieśmiali zawsze będą sami :( :( :( Upośledzeni mają zdrowych partnerów żony mężów (tak jak ten gościo napisał książkę nosem) natomiast meganieśmiali mimo że są fizycznie zdrowi zachowują się normalnie z powodu swojej nieśmiałości są często całkowicie wykluczeni społecznie!!! To jest dopiero bolesne, być zdrowym i żyć do końca życia w samotności!!!

Gość gość
Gdzie są tacy wspaniali ludzie bo biorą śluby z takimi osobami??? I dlaczego ci wspaniali szlachetni ludzie gardzą nieśmiałymi którzy gdzie nie pójdą mają p********e???

Gość gość
wiem..bo upośledzonym się pomaga,współczuje, a taka nieśmiałość też jest jak upośledzenie a mimo to nikt nie traktuje tego poważnie,wymaga sie od nas wszystkiego tak jak od innych mimo że nam jest o wiele trudniej sobie poradzić np ze znalezieniem pracy v

Gość gość
mówią nam np że wymyślamy sobie problemy,w d****h sie nam poprzewracało i inne bzdury :O to tak jakby komuś bez nogi kazać pobiegać

Gość gość
Zamierzam napisać do Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej aby chorobliwą nieśmiałość zakwalifikowano jako częściową niezdolność do pracy, z takiego choćby powodu jestem osobą z wykształceniem wyższym mgr inż. od ponad dwóch lat nie moge znalezc pracy, mimo iz wiedze mam świetną w swojej dziedzinie jednak pracodawcy wymagają też uśmiechu i spontaniczności którego ja nigdy już nie osiągnę przez 10 lat byłem wyśmiewany przez rówiesników od podstawówki do liceum tylko za moją nadmierną spokojność i wstydliwość. Na studiach byłem ignorowany wszedzie to samo teraz na rynku pracy czuje sie wykluczony społecznie utrzymuje się tylko z obstawiania meczy na zasadzie 3 mecze na kuon wygrana ok. 15 zł dziennie i dzien jest jakoś przeżyty i tak sobie wegetuje, mam sporą skuteczność trafiania niemal 95% bo robie dogłębne analizy formy każdej drużyny.

Gość Gosc

Ciekawy temat podbijam, mam podobnie odkąd skończyłam studia poszłam na kolejne i też skończyłam i ze tak powiem mam  przez to przewalone na rynku pracy poza stażem w urzędzie nikt mnie nie chce zatrudnić od prawie 1,5 roku , to jest okropne , ludzie mama mi daje 200zł miesięcznie czasami 300 nie mam prawa do zasiłku 😞