Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martakolo

Kotka ciągle chce się przytulać

Polecane posty

Hej! Mam kotke 3,5 roku juz dawno po sterylizacji. Kotka gdy tylko gdzies siade albo sie poloze- wskakuje na mnie, przytula sie i mruczy. Jest zadna pieszczot non stop. Lata za mna po calym mieszkaniu, ugniata i mruczy, mruczy ,mruczy. Potrafi wtulic sie we mnie ( lezac na brzuchu wtulic w szyje) i spac tak pewnie caly dzien, gdybym jej nie sciagala. O co to chodzi? Jak byla mala to taka nie byla. Rok temu urodzilam dziecko i kotka za nim nie przepada (ignoruje) ale tez chyba wzmorzyla jej sie milosc do mnie i do meza:) Nawet jak corcia jedzie do dziadkow to kot nie odstepuje mnie na krok i jeszcze bardziej wzmaga swoje milosci :)

Gość gość
jest zazdrosna :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona wyszukaj sobie martakolo

ja takie przytulaski lubie:)Mam kotke tez,ale przytula sie,kiedy ona chce,a chce raczej rzadko:D,Twoja po prostu jest w Tobie zakochana i czas chce spedzac z Toba:)Mozliwe,ze objawil sie u niej instynkt adorowania.Moja tez za dziecmi nie przepada,izoluje sie

Gość gość
Poczytajcie o mieście namysłów