Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak latwo na kafeterii zostac "idiotką" wystarczy miec inne zdanie niż poprzedni

Polecane posty

Gość gość
a jak żyjesz inaczej niż przedmówca to możesz też zostać prostytutką albo moherem ;)

Gość gość
:-D bo to j****e gimbusy są :-o

Gość gość
Albo mopsiarą i patologią :-D tu jest kalejdoskop psycholi :-D

Gość gość
Takie uroki kafeterii. Powiedz, ze cie jakas kobieta uroda nie zachwyca, to jestes grubym pasztetem. Co ciekawe, w odwrotna strone to niestety nie dziala ('Tez mi sie podoba Cameron Diaz, ty to musisz byc ladna' :D )

Gość gość
Bo tu łatwo wyżyc sie i dac upust swym emocjom anonimowo. Do tego można podbudowac swoje ego, pisząc ile to nie zarabia itp. A druga sprawa częsc wypowiedzi to zmyslone rzeczy. Sama sie zgadałam kiedys z kilkoma mamami stąd, byłyśmy na zalozonym przez siebie forum. Było nas 4 i po jakimś czasie wyszło na jaw, a właściwie jedna "mama" kafeteryjna przyznała się, że jest MĘŻCZYZNA nie ma dziewczyny ani dzieci, jest przysłowiowa ciapa i z nudow i dla jaj wypisywal tu swoje zdanie hahahaha

Gość gość
Na kafeterii "idiotka" to synonim człowieka w ogóle;-) Takie są moje spostrzeżenia. Na zmianę z kretynką.

Gość gość
No to przecież dopiero co wyszła tutaj afera, że laska pt "otulona_snem" pisała tutaj, że jest po kilku poronieniach (w 2006 roku) i że ma 9letniego syna, potem zdaje się w 2009 czy 2010 napisała, że nei ma dzieci w ogóle i nigdy nie chciała, później udzielała się w tematach o spiralach domacicznych, że ona ma takie dla nieródek, a teraz w 2014 udzielała się tutaj, bo była niby w swojej pierwszej ciąży :D I jak tu komukolwiek wierzyć? Ludzie są chorzy psychicznie, że tak kłamią, ja się pytam PO CO??? (o tym co wyżej napisałam dzisiaj cały temat był na ogólnej)

Gość gość
Ale właśnie per "idiotka" i "tuman" to się zwracała do co drugiej osoby tutaj. Dlatego ci, co tak najwięcej tutaj ubliżają i plują jadem to najwięksi przegrani własnego życia. To chyba reguła jest: im bardziej nieszczęśliwy w realu, tym bardziej tutaj daje upust złośliwości, frustracji itd. Należy takim ludziom współczuć, nie denerwujcie się na nich tylko Broń Boże, bo to ich psychozę tylko pogłębi :D

Gość gość
Mimi? Autorka postu?