Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala00

Brak miesiaczki a negatywny wynik testu.Zwariuje!!

Polecane posty

Gość mala00

Witam! Dzis mija 5 dzien jak spoznia mi sie @.Zawsze mialam cykle regularne.Juz z tydzien bola mnie jajniki na przemian,dol brzucha jakby cos mnie w srodku rozrywalo,krzyz czasami i juz nie wspomne o bolu glowy w roznych miejscach.Czuje jakbym cos w gardle miala i stale zmeczona jestem.Z moim narzeczonym troche poszalelismy.Doszedl we mnie 5 tego dnia cyklu i 19 tego...Niby mialam dni nieplodne.Dodam,ze w tym mies w ogole na owulacje nie odczuwalam zadnego bolu.Wykonalam test plytkowy Pink o 19:00 i wyszedl negatywny.Drugi mam zamiar wykonac jutro na czczo.Nie wiem czy mam sie juz martwic.Jesli to jakas choroba?Moj lekarz twierdzil,ze jak najbardziej moge zachodzic w ciaze.

Gość mala00
Zapomnialam dodac,ze od dnia spodziewanej miesiaczki mam plamienia brazowe.Raz jest mniej raz wiecej.Wkladka obowiazkowa.Mozliwe,ze test moze nie wykryc jeszcze ciazy?Istnieje taka ewentualnosc?

Gość Szuflada_wspomnien
Hej ;) jak najbardziej mogłaś zajść w ciążę.. Czasami wystarczy małe przeziębienie, brak snu, stres itd. zeby akurat tego miesiąca zmienił Ci się cykl (wydłużyl lub skrocil) ale jak piszesz o tych plamieniach.. Sama nie wiem ale wydaje mi się że raczej nie jesteś w ciąży.. Przez stres spóźnia Ci się @. Daj znać jutro jak wynik testu ;)

Gość gość
Jak się ruchoałaś to zaciążyłaś.To nie choroba.

Gość mala00
Wiec rano zrobilam i wyszedl ponownie negatywny.Do poludnia zaczal bolec mnie lewy jajnik i popoludniu brzuch jakby na biegunke i gdy poszlam do ubikacji patrze krew...Wyglada na to,ze okres nadszedl.Smutno mi bo mialam juz nadzieje,ze to jednak ciaza :( Nigdy mi sie tak nie przesuwalo.Z nerwow to mi okres przychodzil nawet szybciej.Zobacze do konca dnia czy bedzie obfite krwawienie :(

Gość gość
no widzisz, poprostu wzielas te objawy (ktore tak samo wystepuja przed okresem) za objawy ciazy. niestety wiele dziewczyn sobie tak wkreca....

Gość mala00
Nigdy wczesniej tak nie mialam.Jezeli mialam dostac 17 tego to tego dnia dostalam a teraz zamiast okresu bylo plamienie w kolorze brazu.Wczoraj juz nie bylo plamienia a dzis ...A w gardle to mnie sciska od paru dni :(

Gość mala00
Czytalam na forach,ze kobiety mialy @ nawet do 3 miesiecy ciazy.Ale mnie to nie musi dotyczyc

Gość mala00
Dodam,ze te plamienie to bylo bardziej jak brudzenie.Plamilam gdy zabolaly mnie jajniki

Gość gość
Ty za bardzo nie wierz we wszsytko co czytasz na necie. Okres dostalas, test negatywny, wiec sobie nie wkrecaj... Nigdy tak nie mialas, no coz, zawsze jest ten pierwszy raz...

Gość gość
A ja znam przypadek,ze kobieta akurat miala normalny okres a na wizycie u gina dowiedziala sie,ze jest w ciazy.Takze jak widac jest to mozliwe