Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś...

Polecane posty

Gość Clairs
Przywitałam się dzisiaj z Tobą. To nie masz co dopisać do listy życzeń;) Chociaż może lepiej nie ma co mówić hop bo różnie to się może skończyć:)

no doooobra.Nie byłem:D dlatego dałem słowo harcerza,a że harcerze byli wtedy komunistyczni to pie..tra lala ich słowo:P No nie chce być grzeczny!!! Myślisz ,że przy Tobie wytrzymałbym???:D Takie tam przywitanie 😤 Wiesz jakiego chcę!dopisuję więc do listy!!!!! Biorę Cię więc z dłonie i unoszę wraz z ramionami nad głowę,przyciskam do ściany i wpijam się w Twoje usta😘

Gość Clairs
Wytrzymasz, wierzę w Ciebie. Chociaż gdybym włączyła w sobie kusicielkę to moze jednak nie zdołasz wytrzymać:D A dasz radę mnie utrzymać, nie upuścisz? Obiecujesz?:)

Gość Clairs
Dopisujesz? Jak to dopisujesz? Chyba zacznę tworzyć swoją listę a Ciebie poproszę o podpisanie jej akonto:P

i zdołam utrzymać i nie puszczę;) i jakoś tak dziwnie chcę byśMNIE kusiła:)Zresztą i tak mnie już skusilaś:) A dopisuję do listy bo buziaka nie było😤

dłonie Ci unioslem z ramionami nad głowę:D:D,nie całą:D:D:D na razie nie wiem ile ważysz:D:D:D:P no wyobraź sobie jak Cię przyciskam do ściany:D

Gość Clairs
Nie wiem czy powinnam sobie to wyobrażać bo to się może "źle " dla mnie skończyć i co ja potem sama z tym zrobię, no co?:D:P

tak,a co ja zrobię jak tu nie ma intymności za wiele na łajbie?:P Ty przynajmniej jestes w domu;):D Źle skończyć?Nigdy nie pozwolę by to Ci się źle skończyło! A buziaka jak nie było tak niema,no ale rozumiem,ludzie:P kręcą się;) Wiesz co?a może ja Ci tu odstraszam ludzi więc moze powinienem przestać pisać?

Gość Clairs
To nie mój temat. Zakotwiczyłam się tu bo było przyjemnie:) Pisać każdy może, więc pisz, pisz:) Ach, maruda jesteś 👄:)

Gość Clairs
O której wskakujesz w mundur? Popatrzę:P

tylko dlatego mogę/mam pisać ,że każdy może? Trochę to smutne:( i buziak taki wymuszony i do domu daleko,ech życie W tym tygodniu ok 24-tej:) i wiesz co? lubię jak patrzysz:) ale zacznę się przebierać po 22-giej;):D:D Czekaj Ty jak wrócę:DDD

Gość Clairs
Dwie godziny się przebierasz? O raju:O I wszystko tak długo robisz? Powiedz, że tak:D Jednak maruda jesteś ale taka sympatyczna, z poczuciem humoru i luzem:)

Oszzz Ty jedna!!! Ja?Maruda??? Niedobra Ty!!! To zależy o co pytasz z tym wolno czy szybko:P? Nad pewnymi sprawami lubię pochylać się bardzo dłuuugo i badać dogłębnie:)bardzo doglębnie zaś stewierdzenia są bardzo dobitne tych badań:D

Jednak musimy popracować ,,też" nad ,,komunikacją";) ale to jak już wrócę;) Idę na kolację:)

nad komunikacją popracujemy jak wrócę na ląd a nie z kolacji:P:D

Gość Clairs
Smacznego:)

Gość Clairs
Krótko, szybko? Nigdy w życiu. To by było z niekorzyścią dla mnie:) Zapinaj te guziczki munduru jeden po drugim bardzo wolno:)

Gość Clairs
Analizujesz te organoleptyczne badania, rozbierasz na czynniki pierwsze...hmmm, coraz ciekawiej się zapowiada ta rozmowa:)

Nad Tobą chciałbym skupić się na bardzo długo,samemu odnajdywać najczulsze miejsca,poznawać ich mapę.Smakować o taak, czuć zapach i smak.Dotykać,przebiegać opuszkami palców te najczulsze miejsca.Całować... Taka rozmowa ,może toczyć się bez zbędnych słów,wystarczy mowa ciała:) lub jej opis;)

Gość Clairs
Odkrywanie nowego niesie za sobą pokusę, która z każdym krokiem staje się coraz bardziej obezwładniająca a zarazem ekscytujaca, pobudzająca zmysły. Błysk w oku i dotyk który powoduje drżenia....bezcenne:)

Gość Marcelll
tak,szczególnie gdy widzi się to w oczach, tego kogoś kto pieści:) Oczy nie potrafią kłamać. To drżenie rąk gdy dotyka się po raz pierwszy,to przełykanie śliny,pomieszanej śliny,zebranej z drżących ust:)

Gość Marcelll
Ciekawe co myślisz,czy błyszczą Ci teraz oczy?:)

Jasne,serfuje po necie jako jakaś pragmatyczka a tu romantyczny facet niech sobie czeka,ech:(

Gość Clairs
A dlaczego twierdzisz, że jestem pragmatyczką? Tylko na podstawie słów?