Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetó Czy wolicie naturalne kobiety bardziej szare myszki czy zrobione

Polecane posty

Gość gość

Tzn. ostry makijaż, usta z kwasem hialuronowym, permanentne brwi , przedłużone rzęsy i ufarbowane włosy? Co wolicie.? To tego jaki ubiór preferujecie? Jaki jest wasz ideał kobiety do poderwania?

Gość gość
a wiesz, że jest coś pośrodku? Np. mój partner lubi mocny makijaż i farbowane włosy (bo mój naturalny kolor nie jest jego ulubionym), ale nie podobają mu się balonowe usta.

Gość gość
Tzn ostry makijaż też lubicie ale bez ust? A te wszystkie dziewczyny po dyskotekach e sztucznymi ustami i długimi po pas ustami oraz wytatuowanymi brwiami?

Gość chłopak22latawawa
Osobiście wolę naturalne, jednocześnie takie które potrafią się ubrać pociągająco (nie wyzywająco) i zachowywać bardzo kobieco. Ponadto mam ogromną słabość do ciemnych oczek.

Gość gość
usta po pas...nie widziałam, ale chętnie zobaczę :P (wiem, chodziło o włosy, ale zabawnie wyszło).

Gość gość
chłopak 22 a co to znaczy ubrać się pociągjaco według ciebie?

Gość gość
Czyli wg Ciebie naturalna kobieta to szara mysza? A wyobrażasz sobie, że są naprawdę ładne kobiety (naturalnie ładna twarz, zgrabna sylwetka, ładny biust), które nie muszą się malować/operować i wcale jak szare myszy nie wyglądają?

Gość gość
hahaha, miało być długimi po pas włosami oczywiście

Gość gość
a wiesz, że jest coś pośrodku? Np. mój partner lubi mocny makijaż i farbowane włosy (bo mój naturalny kolor nie jest jego ulubionym), ale nie podobają mu się balonowe usta. xxx a jakie masz naturalne włosy, jaki kolor? serio Twój facet powiedział, że nie podobają mu się Twoje naturalne włosy? :O A czy On wie, że farbowanie powoduje raka i farby do włosów są najbardziej rakotwórczymi kosmetykami? Ja bym nie była z kimś kto by mi kazał farbować włosy.

O boże tylko nie to drugie... najbardziej bawi mnie jak taka wytapetowana, przepraszam tzn. wymalowana PANI chce żeby ją partner po buzi całował. "Smacznego"

Gość chłopak22latawawa
Nie da się tego określić jednoznacznie, bo każda kobieta jest inna. Ubrać się tak żeby facet widział Twoje zalety, czyli np, masz ładne nogi, ubierasz spódniczkę, masz fajną talię ubierasz coś co ją podkreśli, masz ładne piersi uwidaczniasz dekolt i używasz małej biżuterii/rezygnujesz z niej. Masz fany tyłek ubierasz spodnie/sukienkę w których to widać. Jednocześnie zakrywasz to co nie jest w Tobie pociągające. Np masz blizny na rękach nosisz długi rękaw, masz lekką otyłość, nosisz luźniejsze ubrania, ale wciąż nie zwisające, ect. Idź do jakiegoś nie-sieciowego sklepu to może ubiorą Cię tam odpowiednio pod Twoją figurę i charakter.

Gość gość
Seksowna kobieta nawet w dresie wygląda świetnie. Makijaż stosowny do sytuacji. Kolor i długość włosów pasująca do całości i charakteru.

Gość gość
I srebro.

Gość gość
podrywacze lubia kobiety wymalowane i wyzywajaco ubrane.

Gość gość
Makijaż jeśli już jest, to powinien być bardzo dyskretny, na tyle aby nie dało się go zauważyć. Atrakcyjne kobiety nie muszą z nim przesadzać, bo są naturalnie ładne, a malują się głównie pasztety z kiepską cerą.

Gość gość
Głupszego pytania nie widziałam jak zyję!!! Zapewne zadała je jakas paszteciara ktora chce sobie udowodnic ,ze faceci wolą jednak szare myszki taki jak ona sama.... Dziewczyno żyj dla siebie i przestań martwic sie tym co lubia męzczyzni a czego dnie:/ W koncu trafi sie taki co polubi co Ty masz.... PS. równie dobrze mozna zapytać kto lubi pizze z salami a kto z szynką...Kuzwa ale te dziewuchy są głupie:/

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
gość dziś - nie, po prostu powiedział mi, że woli mnie w takim w rudym na jaki się farbuję (nie wiedział jaki jest mój naturalny kolor jeszcze przez parę ładnych lat związku) :)

Gość ja lubie naturalne
ale w strefie intymnej

Gość gość
nawet dyskretny makijaż może zasłonić koszmarną cerę. Noszę mocny, ale skóry twarzy mogę w ogóle nie malować.

Gość Szymon Knappe
Szare mychy ale jedna winny być wyposażone w wąską talię, szersze zaokrąglone biodra, odstający tyłek i ciasną ci/p/k/ę bułeczkę.

Gość gość
wolę te które mają mózg

Gość gość
Dobre sa te które za bardzo nie oszukują bo jak sie potem okazuje ze to szkarada to zdecydowanie lepiej nie przesadzac z tapeta i ubraniami

Gość gość
to kobiety w ogóle musiałyby się nie malować :P

Gość gość
ale przeciez kobiety sie ponoc nie maluja do facetów. No to jak to jest?

Gość gość
normalnie, malujemy się dla siebie, ale facetom przeszkadza to jak się malujemy bo myślą, że to dla nich :)

przecież te "zrobione" są najbardziej szare, w przeciwnym razie nie musiałyby się nieustannie poprawiać ;) kobiety z natury atrakcyjne nie muszą się desperacko retuszować i zmieniać.

Gość gość
a ja myślę, ze to chodzi o osobowość. Osoby z natury głośne, żywe, "kolorowe" ciągnie do bardziej kolorowego wyglądu niezależnie od naturalnej atrakcyjności

"gość dziś a ja myślę, ze to chodzi o osobowość. Osoby z natury głośne, żywe, "kolorowe" ciągnie do bardziej kolorowego wyglądu niezależnie od naturalnej atrakcyjności" X a co ma kolor do sztuczności? ;) kolory w ubiorze, biżuterii czy na paznokciach to jedno, a poprawianie słabej urody to zupełnie inna historia.