Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Andrzej

Komputer stacjonarny czy laptop?

Polecane posty

Gość gość Andrzej

Cześć, w tym roku idę na studia i z tym się wiąże zakup nowego sprzętu. Chciałem zapytać, czy kupić komputer stacjonarny czy może lepiej laptopa. Wolalbym stacjonarny, ale wyprowadzam się do nowego miasta (120 km od obecnego miejsca zamieszkania) i do domu będę przyjeżdżał na weekendy co 2-3 tygodnie, na święta i oczywiście jak tylko będę miał jakieś dłuższe wolne. Więc nie wiem, czy jest sens targania ze sobą całego komputera, z monitorem i innymi akcesoriami. Będę studiował, albo resocjalizacje, albo psychologie, więc laptop na wykłady jakoś bardzo potrzebny nie będzie, chyba, żeby w coś tam pograć na nudnych wykładach ;). Więc co byscie wybrali? Dodam, że na komputer(sama jednostka centralną -buda) lub laptopa mam zamiar wydać około 3 tys. Komputer będzie mi służył do nauki, grania(dość często i trochę bardziej wymagające tytuły czasami) i projektowania jakieś grafiki i montowania filmów.

Podręczny - laptop, "Komputer będzie mi służył do nauki, grania(dość często i trochę bardziej wymagające tytuły czasami) i projektowania jakieś grafiki i montowania filmów." - stacjonarka, do ciebie należy decyzja, laptopa zabierzesz praktycznie wszędzie ale nie osiągniesz tego co na stacjonarce także...

Gość gość Andrzej
Do Ireny, mieszkanie to mi rodzice już kupili, więc kibel będzie :)