Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

olalam dziada i co ?

Polecane posty

olałam go, nie odpisywałam od wczoraj. Patrze jedna wiadomosc, potem druga, ja nic. Odpisałam mu w końcu jedno zdanie, takie niedotyczace tego co mi pisal wczesniej. A potem 3 smsy od niego, nic nie pisałam juz, a on : czemu nie odpisujesz? ---> nigdy tak nie pisał, zawsze był cierpliwy. pewnie sie wkur'wial :D:D niech zobaczy skur'wiel jak to jest gdy sie czeka na wazna wiadomosc :D

Gość gość
dziecinada

nie dlaczego dziecinada? brakowało mi juz słow dlatego nie odpisywałam. k***a mam dosc juz tego chujostwa, nic nie robi by jakos ozywic ten zwiazek. czasem gdy probuje porozmawiac zbywa mnie słowami "tak" "ok" "nie" . gdy jest daleko nigdy mi nic milego nie napisze, tylko SIEMA CO SŁYCHAC? ja p*****le, SIEMA :O

Gość
hahahahah dzielna.;) Niepotrzebnie nawet odpisywałaś jednym zdaniem.:P Takie krótkotrwale olanie to za mało jeśli miał cie w d***e.:P Musisz dalej go zlewać-dzisiaj, jutro-przynajmniej tyle.;):P Niech zobaczy jak to jest i zastanowi sie nad swoim zachowaniem.;)

Gość gość
ty gggb się nie odzywaj w kwestii facetów lepiej k*****o z wypływającą spermą z ciiipy !

Gość
musisz mu pokazać ze nie pasuje ci jego zachowanie-słowa nie wystarczą-bo jak widać nie dochodzą , ważniejsze są czyny czyli w tym przypadku olewanie.:P

Gość gość
to nie gggb tylko him k***a

nie mówie zeby był jakimś p*********m romantykiem i wyznawał mi miłosc co 5 min, chociaz czasem cos niespodziewanie napisać, zaskoczyć mile bo niemiłe to juz za wiele razy. najlepiej p*****lnac SIEMA CO TAM i chuj xD