Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario Candarelli

o co biega z tą modą u kobiet ?

Polecane posty

Gość Mario Candarelli

jeszcze kilka lat temu w czasie zimy 'wywalała' swój pępek na mróz nie zapinając kurtki a teraz wymyśliły aby NIC nie zakładać pod kalesony i śmigają w krótkich kurtkach pokazując w kalesonach 'rowy dwa' , czyli z przodu i z tyłu , patrzę na jej stopy i widzę , że na zewnątrz jest 'minus 5 Celcjusza' a co druga nawet nie ma skarpet, gołe stopy w butach sportowych lub śmiga w balerinach po śniegu, dziewczyny , co jest grane, moda na gołe stopy, czy nie masz forsy na kozaczki ?

Gość gość
Nie wiem ja chodzę w ciepłych płaszczach i kozakach.

Gość gość
Ostatnio sobie uświadomiłam, że też wyglądam jak debil, bo po śniegu w krótkich trampkach popierdzielałam. Wyszłam z auta, a jeżdżę w nich, bo w butach na obcasach nie umiem :-(. Zmieniać na parę minut mi się nie chciało i ludzie się patrzyli. Chyba niektórzy się nawet podsmiewali :-D

Gość Mario Candarelli
setki kobiet w Warszawie widziałem dzisiaj w Centrum , normalnie gołe stopy miały w butach sportowych albo w balerinach , aż ciarki po plecach przechodzą z zimna a One spokojnie w samych kalesonach bez skarpet , krótka kurtka , czy taka moda nastała, czy z biedy ?

Gość Mario Candarelli
naszła mnie ochota by zrobić loda

Gość gość
Yebnięte, a potem będą zdychały z przeziębienia. Na głupotę nie ma rady.

Gość Mario Candarelli
hey k***inki kompletnie mnie widok tych waszych rowków nie kręci

Gość gość
tak to jest jak szkola uczy niepotrzebnych rzeczy i potem sie dziwicie jak to jest ze dziewczyny w trampkach chodzą w zime

Gość gość
Raz wywinie orła, walnie głową o beton, dostanie wstrząsu, to się nauczy, jak ważne jwst odpowiednie obuwie zimą.

Gość gość
Eee, tam. Mam sąsiada który w krótkich spodenkach i w koszulce z krótkimi rękawami..... śnieg odgarnia. Co rok! Acha, nie trzeba zakładać kalesonów żeby camel toe był widoczny. To już żenada na całego! Kurna! Ja w skarpetkach sypiam bo mi zawsze zimno!

Gość gość
Dostanie kiedyś zapalebia oskrzeli, zdechnie i wtedy nie będzie już kozaczył w krótkim rękawku.

Gość gość
ja w slipkach, uchylone okno, całkiem całkiem

Gość gość
Nie wiem czy autor zauważył ale ów trend dotyczy dotyczy nie tylko kobiet.Coraz więcej młodych mężczyzn śmiga również w duży mróz z skarpetkach stopkach lub bez skarpet.Do tego jeszcze spodnie często podwinięte na wysokość kostek lub spodnie (np dresowe o określonym dość modnym wykroju)po prostu przykrótkie....zwężane w nogawce.Do tego buty fluxy lub airmaxy etc... Moda niestety często sabotuje zdrowy rozsądek.A to tyczy się już i kobiet jak i mężczyzn....choć przyznam że nadal kobiet częściej.

Gość gość
one są z pobliskich wieżowców ciepłych loków swoich tatusiów rozgrzane smskami od swoich ciapaciów

Gość gość
To nie tylko ryzyko dla gornych drog oddechowych ale przede wszystkim ryzyko stanow zapalnych przydatkow,drog moczowych,pecherza,nerek itd Tak ubrana osoba jesli juz raz sie mocno zgrzeje to nie utrzymujac na stale tego stanu gdy sie wychlodzi,praktycznie zawsze bedzie chora bo przy takiej stylówce wyziębienie jest bez litości. Ale głupich nie sieją. Mało który jest z nich rzeczywiście zahartowany a chodzą k****a i kozaczą z tą modą jak nie wiem co....to wynika z wieku i braku przykrych doświadczeń.

Gość gość
a mróz jest zdrowy dla gołego ciała

Gość gość
"rozgrzane smskami swoich ciapaciow":D

Gość gość
Mróz dobry dla ciała bywa ale w odpowiednich okolicznościach,czasie i przy stosowaniu odpowiednich technik stykania się organizmu z owym mrozem.Tak w istocie może być nawet traktowany jako środek leczniczy ale jak wyżej. Poza tym moze raczej okazac sie zabojczy.