Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość27

Dlaczego mój facet nie umie pokazac ze ma ochotę na seks? Leży obok czuje ze mu stoi bo aż mnie smyra po plecach a tu nic. Czy to dlatego ze jestem w ciąży? Przed chwila mnie cala wysmarowal olejkiem, jyz mam dość kłótni ze to ja zawsze sie do niego dobieram a nie on do mnie...tak mnie denerwuje ze idę do salonu spać, juz mu mówiłam ze ja tez na potrzeby mimo ze niedługo urodzi nam sie dziecko...

Gość gość27
Czasmi też tak mysle... Może to przez to ze jestem w ciąży?

Gość gość
Może nie chce mieszać do tego dziecko albo się brzydzi ha ha

Gość gość27
Jakoś przez ostatnie 7 miesięcy mu nie przeszkadzało a teraz to ja mu sie pobrzydze!!!

Gość gość27
Mam ochotę iść i mu walnąć,ale tak mocno żeby do rana nie spal...

Gość Mario Candarelli
czy faktycznie masz ochotę na bzykanie będąc w siódmym miesiącu zaciążenia ? kto tu jest mądrzejszy , Ty czy Twój mąż ?

Gość gość27
Pewnie ze mam ochotę. Nie można miesiąc przed porodem. Poza tym brzucha nie mam jeszcze dużego tylko taki malutki

Gość gość27
Poza tym nawet nie znam pary ktora nie bzyka sie dopóki moze

Gość gość27
Czyli z brzuchem tez sie da:) na poczatku bylo inaczej, to on sie staral a teraz zamiana i ja musze sie dobierać.. Może jest jakiś sposób żeby obudzić w nim na nowo TO COS?

Gość Mario Candarelli
nie pierdziel głupot , każdemu normalnemu facetowi zależy na tym aby jego żona urodziła normalne dziecko i nie dotknie kobiecej vaginy nawet palcem , każdy facet o tym wie doskonale , że ciąża w siódmym i ósmym miesiącu jest najbardziej zagrożona i dla dobra dziecka nie zrobi Nic złego swojej żonie i dziecku , poza tym , normalny facet opiekuje się swoją żoną aż do momentu , gdy urodzi i musi zapomnieć o bzykaniu przez najbliższy rok aż żonie się tam wszystko zagoi

Gość gość
Jakiś nie normalny jesteś. Kto wytrzyma rok? Chyba ten co mu zona raz w miesiącu na wypłatę daje. U nas 4-5 razy w tygodniu i nie wyobrażam sobie czekać rok. Co jej sie musi stać żeby tyle sie goilo? Miesiąc przed porodem dwa miesiące po i koniec celibatu. Nawet lekarz ci powie ze dla dziecka to tylko mile kolysanie.

Gość Mario Candarelli
gość dziś Jakiś nie normalny jesteś. Kto wytrzyma rok? Chyba ten co mu zona raz w miesiącu na wypłatę daje. U nas 4-5 razy w tygodniu i nie wyobrażam sobie czekać rok. Co jej sie musi stać żeby tyle sie goilo? Miesiąc przed porodem dwa miesiące po i koniec celibatu. Nawet lekarz ci powie ze dla dziecka to tylko mile kolysanie. x podpuszczaj dalej, temat 'woda' i być może tu się zlecą zwolennicy aby rżnąć kobietę ile można aż w końcu padnie !

Gość odezwal sie ten co
Nie miał kobiety w ciąży i nie wie jak to jest