Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu spotykam się z dziewczyną którą znam już dobre dwa lata, od paru tygodni nasza znajomość przeszła w fazę wyżej. Zaprosiłem ją parę razy na kawę, do kina, raz udało mi się wyciągnąć na narty wszystko wydaje się być fajnie jedynie to, że to cały czas ja przejmuje inicjatywę, za każdym razem to ja pierwszy piszę do niej, za każdym razem ja organizuje spotkania. Jedyną inicjatywą że strony tej dziewczyny jest to, że zaprosiła mnie na swoją studniówkę . Przetanczylismy cała noc, zostaliśmy królem i królowa balu , ale ja nadal nie czuje nic z drugiej strony. Nie wiem czy to po prostu to, że jest ona nieśmiała czy po prostu powinienem sobie ją darować.

Gość gość
Nie, nie daruj sobie. Gdyby nie byla zainteresowana, odmowilabym na wszelkie Twoje zaproszenia i propozycje. Pewnie jesli przestaniesz owykazywac inicjatywę, to ją stracisz calkiem. Mozesz jedynie delikatnie zaczac troche mniej pisac pierwszy do niej i sprawdzic, czy sama bedzie szukala kontaktu, czy zatęskni.

Gość gość
Ona juz taka jest, chyba jest nudna i tak juz bedzie ze bedac z nia facet sam o wszyTkim bedzie myslal. Musisz sie zastanowić czy tak chcesz. Ja jestem z takim wlasnie facetem za ktorego musze myslec. Pozdrawiam cie.

Gość gość
No właśnie to mnie zastanawia, bo na wszelkie próby spotkania odpowiada twierdząco zawsze jest uśmiechnięta tego dnia. Podobnie było tamtej nocy, bawiliśmy się świetnie. Jednak cały czas czuję pewnego rodzaju dystans.

Gość gość
Ona nie chce ci sie narzucac, tez taka bylam i dlatego jestem sama bo zawsze stalam na uboczu . Skromność.

Gość gość
Ja jestem typem dominującym typem mężczyzny. Lubię kontrolować większość rzeczy, podobnie było tamtego wieczoru. Jako jedyna dziewczyna dostała wielki bukiet róż, na co inne koleżanki aż pękały z zazdrości. Później był szereg konkursów które wygrałem specjalnie dla niej, do tego dedykowane piosenki, już nie wiem co więcej moge zrobić.

Gość gość
Dystans bo nie jest pewna siebie i jest skromna ale z tego co piszesz to jest mila. Moja corka tak robila ze nie narzucala sie, czekala az chlopak sie odezwie. Musisz tez powiedziec czego oczekujesz od niej. Moze tez tak byc ze boi sie pisac pierwsza smsy i dzwonic bo boi sie ze nie odpiszesz odrazu i by sue z tym zle czula i bardzo martwiła. Powiedz jej to ze bardzo bys chcial by pisala dzwonila, ze ty bardzo tego chcesz i ze smialo moze powiedziec ze ma ochote pojsc tu i tu. Jest nieśmiała i skromna ale napewno wartosciowa :)

Gość gość
No właśnie wszystko się zgadza i dlatego jestem w rozterce bo widzę jak zachowuje w stosunku np. do swoich kolegów, a przy mnie czuję pewnego rodzaju dystans. Jestem osobą przebojową i nigdy nie miałem problemów z kobietami aż do teraz ....

Gość gość
Takich teraz ze świeca szukac. Jesli kiedys zwiazesz sie z przebojowa kobieta to tesknic bedziesz za tamta :) pozdr

Gość gość
No właśnie tylko, nie widzę żeby ona szukała kontaktu ze mną. Jedyną inicjatywą było zaproszenie na studniówkę, a tak cały czas to ja trzymam inicjatywę, począwszy od napisania, zakończywszy co dziś pijemy latte czy czekoladę :D

Gość gość
Nie porzucaj jej tylko porozmawiaj tak jak z nami tutaj. Ja ja rozumiem bo wlasnie taka bylam a teraz taka jest corka i chlopak ja porzucił wlasnie dlatego ze byla skromna i nieśmiała i pierwsza sie nie odzywala bo powiedziala mi ze nie chce sie narzucac i jej sama teraz dlugo juz. Szkoda takich dziewczyn

Gość gość
Ale jak juz ja zapraszał i napisal sms to bardzo sie cieszyla ale sama nigdy nie chciala mu na glowe wchodzic.

Gość gość
zabij się cwelu

Gość gość
weź chłopie przestań jak się z nią ożenisz to w tedy będzie do ciebie wydzwaniać aż będziesz miał dosyć więc teraz korzystaj z ciszy telefonicznej

Gość gość
Haha może rzeczywiście, ale póki co ślubu jeszcze nie planuje :D

Gość gość
Nie jest natretna