Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twierdzi ze go oszukalam

Polecane posty

Gość gość

Dostałam dużo olejkow do e-papierosow od znajomej posiadajacej swoj sklep. Sasiad chcial odemnie odkupic pare wiec zaoferowalam mu pare sztuk po 10 ml. Po pewnym czasie przychodzi do mnie znpretensja.i ze chcialam go oszukac bo jeden wazy 8 g inny 7g. Moj maj twierdzi ze substancje oleiste maja inna wage niz woda. Tzn ze 10 ml danego plynu nie musi warzyc dokladnie 10g. Olejki sa nowe, byly zapakowane, nieruszane. Jak to jest? Czy faktycznie ta waga moze byc inna czy jak?

Gość gość
Nie wiem co mam myslec i jak z nim rozmawiac a on olejki ma oczywiscie u siebie w domu a pieniedzy nie zobaczylam. Juz nie chcodzi mi o te pare groszy ale uczciwosc.

Gość gość
Twój mąż chyba ma rację. Substancja oleista ( tym bardziej plyn do papierosa) ma mieszany sklad i inna gęstość wiec nie musi dokladnie tyle ważyć ile ma ml. Tak mi sie wydaje. Chemia sie kłania ☺☺☺☺

Gość gość
Jak mu nie pasuje to niech odda!!!

Gość gość
To samo mu powiedzialam ale on broni sie tym ze zwyczjnie nie zapłaci. Taki cwaniaczek z niego wyszedl ze strach sie odezwac. Kurcze chce sie być milym dla ludzi a oni patrzą tylko zeby sie nachapac....

Gość gość
To olejek - nie woda. WIęc 10ml nie będzie ważyć 10gr. Nie baw się z typem - chce Cię oszukać i tyle. Zabierz co Twoje i więcej się z nim nie zadawaj. Spróbował raz, będzie próbował z czymś innym.