Gość gość Napisano Styczeń 27, 2020 co za spam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Grudzień 28, 2022 moj lekarz tez dawal mi sterydy a po nich bylo jeszcze gorzej, zaczelam szukac opinii w necie i tak trafiam na protopan, jest najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biadolinka 0 Napisano Grudzień 30, 2022 a to sa tabletki czy masci jakies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Grudzień 31, 2022 to są i tabletki suplementy i kosmetyki nawilzajace zele myjace itd, bardzo fajna firma, ja biore jeszcze ph balance bo mam problem z utrzymaniem odpowiedniego ph skory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecima 0 Napisano Czerwiec 19, 2024 A jest Pani pewna, że to AZS, a nie ŁZS? Moją córkę dermatolog 3 lata leczył na AZS, a okazało się, że to ŁZS - emolienty tylko pogarszały sytuację, za to fantastyczne efekty dało zasuszanie zmian fioletowym (kolor opakowania) pudrem hasco. Kąpię ją też w mydle aleppo. Aktualnie młoda (lat 4) nie ma żadnych zmian, a było naprawdę kiepsko. W przypadku skóry główy pomaga też szampon Atopicin https://atopicin.pl/produkt/szampon/ Kosmetyk jest skuteczny przy azs, ale równeiż przy łzs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano Lipiec 7, 2024 Bardzo fajny krem ostatnio kupiłam krem Bepanthen sensicontrol, a wzięłam go przy okazji jak zamawiałam coś z apteki internetowej... kosztował jakieś 10zl bo termin ważności krótki (1 miesiąc) chyba nie mam AZS ale po kąpieli zwykle skóra swędzi i ten krem w przeciwieństwie do innych radzi z tym sobie... nie wiem jak inne tego typu kremy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach