Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana123

Dobra restauracja w Krakowie

Polecane posty

Gość niezorientowana123

Szukam dobrej restauracji w Krakowie na rocznice slubu, nie chce zadnych wloskich ani burgerow czy pierogow co mozecie polecic? czy byl ktos w restauracji Szarej???

W Szarej nie byłam, ale z całego serca mogę polecić gruzińskie Chaczapuri.

Gość artekkk
Smacznie i zdrowo karmią w indyjskiej restauracji Ganesh na Krakowskim starym mieście. Akurat w taką pogodę jak teraz jest za oknem to tam warunki są idealne. Chłodna, przestronna piwnica, utrzymana w klimatycznym indyjskim stylu. Praktycznie codziennie mają jakąś promocję. Dla przykładu w środy lemoniada gratis.

Gość gość
Dobre jedzenie ale też super rozbudowany bar mają w Ganesh. Można dobrze zjeść, ale też sobie fajnie po-drinkować z większą grupą znajomych. Rewelacyjne miejsce właśnie takie wyjścia w kilka – kilkanaście osób, żeby posiedzieć, pogadać, coś dobrego wypić i zjeść.

Gość gość
Maxipizza ma dobrą ofertę, wiem, że lokal jest na Kapelance i Bratysławskiej. Warto do nich sobie podejść. Dobre jedzenie za fajne jak na Krk pieniądze. Pizza jest robiona na świeżo, ciasto mają wyjątkowo smakowite, bardzo puszyste co ja akurat lubię jak jest takie trochę większe, niż cienkie i chrupkie. Namiar do nich można przez stronę www.maxipizza.pl/krakow wyszukać

Gość gość
Osobiście to przepadam za kuchnią Indyjską. Coraz więcej dobrych restauracji tego typu działa w Krakowie, ale najbardziej to cenię sobie jedzenie w lokalu Ganesh na stary mieście. Jak ktoś lubi bardziej pikantne rzeczy to będzie zadowolony z takiego sosu jak Vindaloo – czerwone chili, imbir, czosnek...ostrzegam, że naprawdę ostre, ale dobre.

Gość marmankaja
Ja od siebie mogę polecić restaurację Złota Pipa, bardzo często chodzimy tam z mężem na golonkę czy pierś z kaczy w sosie shery. Dodatkowo maja tam niepowtarzalny klimat, który urzekł mnie od pierwszych chwil jak tylko tam weszliśmy. Po prostu pyszne jedzenie i niepowtarzalna atmosfera. Właśnie dlatego warto odwiedzić to miejsce!

Gość gość
Polecam restaurację McDonald's.

Gość mercedeska
ostatnio byliśmy w damarco z mężem i spodobało nam się. myślę że to jest miejsce dobre i na pierwszą randkę i na rocznice ślubu ;)

Gość UrszulkaW
dobra jest restauracja Piwnica pod złotą pipą w Krk. Jeżeli lubi ktoś sprawdzoną tradycyjną polską kuchnię to z czystym sumieniem polecam bo warto tam iść.

Gość gość
Hmm, z takich lepszych restauracji w Krakowie, to ja polecam Starą Zajezdnię. Ceny maja bardzo w porządku, a jedzenie pyszne. Poza tym jest tam taki fajny klimat, ciekawe wnętrze, no i mają piwa ze swojego browaru, które warto też spróbować :)

Gość LechosławI
na malutkie przyjęcie lub kolację polecam restaurację tuż przy rynku Piwnica pod Złotą Pipą. Jest fajnie, klimatycznie i z dobrym jedzeniem. Nie ma też problemu z obsługą czy organizacją mini imprezy.

Gość LuizaSaś
Piwnica pod złotą pipą - tuż przy rynku, ulica floriańska - super jedzenie i obsługa!

Gość kipta
Nie wiem co Wy macie tutaj do tych pierogów. Sama ostatnio jadłam pierogi z cielęciną i serem kozim i były przepyszne. Dodatkowo było to danie tak ekskluzuwne,że spokojnie mozna byłoby je zaserwować nawet najważniejszym gościom :) Jeśli ktoś chciałby zorganizować przyjęcie w Krakowie to proponowałabym zorientować się kiedy będą wolne terminy w Avangardzie: http://www.restauracjaavangarda.pl/ Restauracja w centrum z dobrą kuchnią.

Gość gość
Parę dni temu pierwszy raz kupowałem z Maxi Pizza i smakowała ;) W sumie najbardziej byłem szczęśliwy że tak szybko dowieźli bo głodny już byłem sakramencko, także to też na pewno wpłynęło na pozytywny odbiór smaku :) Na stronie maxipizza.pl można ich menu sprawdzić i kontakty na lokale.

Gość wskoska
Zdecydowanie polecam właśnie piwnicę pod złotą pipą. Cudowna kaczka w sosie, no jeszcze tak smacznej nie jadłam. i do tego lampka wina. cudo.

Gość dasba
Miałam okazję być właśnie w piwnicy pod złotą pipą i wyszłam bardzo zadowolona. miła obsługa i dobre jedzenie. może przy nastęonej okazji skuszę się na tę kaczkę

Gość poprzeczka
Hmmmm w sumie w Krakowie jest mnóstwo naprawdę dobrych knajp, ja osobiście najczęściej wybieram jakieś pizzerie z pizza portal, wystarczy poszukać np pizza hut - https://pizzaportal.pl/pizza-hut/

Gość wiunka
ja też polecam piwnicę pod złotą pipą na ul floriańskiej. super restauracja. naprawdę, serwowane przez nich dania są przepyszne

Gość przyszłakucharka
Ha! najlepsze jedzenie robię ja! coraz poważniej zastanawiam się nad własnym lokalem, ale z takich dobrych miejsc to też mogę polecić piwnicę pod złotą pipą, a w przyszłości zapraszam do siebie :D

Gość thefire
Hah, samemu najlepiej gotować, ale ja osobiście lubię sobie zamówić pyszne jedzenie przez internet. Czasem nie ma się ochoty na wystawne dania i zamawiam coś dobrego i szybkiego przez pizza portal! :-)

Gość Folnirka
Dobra restauracja w Krakowie??? Hmmm... to na pewno kuchnia mojej babci, która tam mieszka ale na obiad wpraszać nie będę :D Polecam piwnicę pod złotą pipą, teraz jak jest ciepło można zjesc w super ogródku na świeżym powietrzu.

Gość Ania

Siostra zorganizowałam mi urodziny w bardzo fajnej restauracji pod Pod  Leliwą w Krakowie https://www.facebook.com/slawkowska13.15/ .Byłam bardzo miło zaskoczona, fajny klimat , bardzo miło spędzony czas. Maja bardzo dobrego kucharza i jedzenie było znakomite.