Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandrusiaax

Czy to nie jest juz przesada?

Polecane posty

Gość Sandrusiaax

Z byłym zerwałam 1,5 msc temu. Z powodów takich ze przestałam juz do niego to czuć, a on w sumie nawet sie mna nie interesował w ost miesiącu związku. Pisalismy po 10 min na 4 dni a miał duzo czasu. A spotykaliśmy raz ma tyg i tez był wzgledem mnie oschly. No to zerwałam przestałam juz to czuć po czy m sie chłopak obudził. I teraz od tych 1,5 msc codziennie prawie do mnie wypisuje. Wydzwania do mnie non stop, alw tez z innych numerów bo nie odbieram od niego i mu nie odpisuje od 3 tyg wczesniej odpisywalam ale stwierdziłam ze juz wyjaśnione i lepiej bedzie jak skończę. Od tej pory dał mi tyg spokoju wiec myslalam ze juz dobrze jest.. Ale potem znowu zaczął. Wyspisuje ze mnie kocha albo wymyśla niestworzone historie... Np wypsuje ze widzial mnie z jego bratem xD z czego sie z nim nawet nie spotktalam. Albo ze wie ze jestem z takim kolega i jak gdzies wychodzę i np nie jestem dost na fb to dostaje 8 smsow ze wie ze z nim jestem xD wypisywal juz do moich przyjaciółek. Albo przyszedł pod moja szkole (lo) on skończył juz szkole ;) 2 razy przyszedł niezapowiedzianie po szkole raz na przystanek.. jak dzwoni juz numer ktorego nie mam to nie odbieram... Bo wydaje mi sie ze to on.

Gość gość
facet ma obsesje,to podchodzi pod stalking :P no ale pojki nie grozi,ze zabije sie jak do niego nie wrocisz to nie jest źle..moze mu przejdzie