Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysxxx

Fantazjuje, źe źona zdradza mnie z innymi

Polecane posty

Gość krysxxx

Ciekawi mnie Was drogie Panie co powiecie o mojej fantazji, zachęcam do gorącej dyskusji. Fantazjuje o tym, że moja żona jest brana ostro przez innego , albo nawet przez 2. Albo, że puściła się gdzieś na imprezie firmowej. Przed świętami miała Wigilie firmową, cały wieczór wyobrażałem sobie, że pod delikatnym wpływem alkoholu poszła komuś @@@nąć, albo podwinęła sukienkę i nabiła się na jakiegoś k....a gdzieś w łazience... Niesamowicie mnie to podnieca...

Gość gość
Patologia :O

Gość gość
Dlaczego patologia? Jak miałam np. wcześniej innych partnerów to było by ok. Gdy seks z mężem i kochankiem razem przy mężu patologia? Uogolniasz bo taki seks przeżyliśmy z mężem i zamierzamy z inną parą lub w kilka par po imprezie oczywiście nie po pijaku by każdy z uczestników czerpał świadomą przyjemność.

Gość bella  86
Fantazje nie są patologią.

Gość gość
Nigdy w życiu bym nie oddał mojej żony nikomu1 Ale w wyobraźni? to co innego. Powiedziałem Jej o tych fantazjach< Zapewniła mnie że nigdy by tego nie zrobiła z innym, ale jeżeli chcę to możemy się zabawić w taki sposób: on a dzwoni do mnie gdy jestem w pracy i mówi że, właśnie przyszli panowie zrobić pomiary czegośtam... pyytam czego? a ona na to (zaczynając lekko dyszeć) nie wiem kochanie ale chyba ich wpuszczę obu niech mierzą aaaaaaaa. No i to dziła jak bomba!

Gość gość
Ja fantazjuję, że mąż posuwa naszą koleżankę a ja pieszczę i całuję jej piersi a potem on mnie posuwa a ona mnie pieści i całuje.Chciałabym spełnić tą fantazję.

Gość krysxxx
gość dziś Ja fantazjuję, że mąż posuwa naszą koleżankę a ja pieszczę i całuję jej piersi a potem on mnie posuwa a ona mnie pieści i całuje.Chciałabym spełnić tą fantazję. Czyli widzę, że nie tylko ja mam takie fantazje i chcę je spełniać, również w drugą stronęto działa. A chciałaabyś na początku tylko patrzeć ? Nic nie robić, nie dotykać, tylko widzieć jak mąż się zabawia z inną kobietą ?