Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powalone sąsiadki

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też macie sąsiadki na których widok w kieszenie się scyzoryk otwiera? Moja to jakaś wybitnie rąbnięta jest. Wyjść z domu nie mogę bo z pod ziemi się pojawi, z chłopakiem się żegnam chcę dać mu buzi a ona stoi 10 metrów ode mnie i gapi się i gapi i gapi dopóki nie wsiądę do auta i do pracy nie pojadę, a nie lubię się całować jak ktoś mnie perfidnie podgląda. Nikt pod blok nie może podjechać bo firanki "chodzą" . A już nie wspomnę że jak nie zdąży przez judasza zobaczyć kto do mnie na górę idzie to na klatke kretynka wyleci. Na ławce usiąde z koleżanką to będzie udawała że pod blokiem sprząta, a ona ma dopiero z 35 lat co będzie później???

Gość gość
trzeba zakleić judasza :)

Gość gość
no i niech patrzy co Ci do tego, niech siedzi w oknie czy na klatke wychodzi, pilnuj swojej d**y a nie sie sasiadka zajmujesz po czesci jak ona toba

Gość gość
Ona cię pilnuje, żeby krzywda ci się nie stała...

Gość gość
Na naszym osiedlu też całymi dniami stoją baby faceci również i gapią się jak sroka w kość całe szczęście że wyprowadzam się do nowego osiedla tam nikt nikim się nie interesuje.

Gość gość
myśle że wszędzie są takie sąsiadki, nawet w nocy cię wypatrzy:) tyle jej, niech sobie zagląda jak nie ma lepszego zajęcia