Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleksandraPenelopa

nowy facet a dziewictwo

Polecane posty

Gość AleksandraPenelopa

Mam takie nietypowe pytanie, mianowicie: chciałabym bardzo pójść do łóżka z facetem, którego niedawno poznałam, ale jestem dziewicą. Nie bardzo chcę mu o tym mówić, bo w moim wieku to żaden powód do chwały i zwyczajnie się wstydzę. Ale wiem też, że może być ciężko i na pewno nie będę w stanie udawać doświadczonej w tych sprawach. Co mogę powiedzieć w razie, gdyby były jakieś problemy? Potraficie pomóc mi w wymyśleniu jakiejś sensownej wymówki?

Gość gość
powiedz prawde, normalnego faceta to zadowoli , a k****arza rozśmieszy , więc poznasz go od razu jaki jest

Gość AleksandraPenelopa
Prawdy na pewno nie powiem, bo nie będę się tłumaczyć dlaczego jeszcze w tym wieku jestem dziewicą. Pomyśli sobie, że coś ze mną jest nie tak. :(

Gość AleksandraPenelopa
Pójście do łóżka z fajnym facetem nie jest powodem do wstydu. Dziewictwo w moim wieku już tak. Poza tym, nie chcę żeby się uprzedził i traktował mnie inaczej niż teraz. A zawsze tak jest, kiedy facet się dowiaduje, że jeszcze jestem dziewicą.

Gość gość
po co mu cokolwiek mowic. Schlej go i siebie, wtedy po pierwsze bedziesz bardziej rozluzniona i odwazna, po drugie on nie bedzie w pelni swiadomy, wiec jakby cos nie poszlo to i tak nie zauwazy:D i zawsze wszystkie niewypaly mozesz wytlumaczyc tym, ze bylas nachlana

Ja nie jestem od tego żeby oceniać co powinno być wstydliwe a co nie, jednak nie wstydzisz się ani rozebrać ani rozłożyć nogi Ale żeby poinformować że jesteś dziewicą to tak, normalnie jakbym słyszał tzw gimbusów. Walić się to się nie wstydzą ale kupić prezerwatywy to już tak, z tobą jest bardzo podobnie. Zresztą obojetnie czy masz 50, 20 i jesteś dziewicą, jeżeli ktoś tego nie pojmuje że można żyć nie mając nikogo przez tyle lat czy też nie uprawiać seksu to musi być po prostu cymbałem. Jedni to robią wcześniej a inni później, żadna filozofia...

Gość AleksandraPenelopa
A ja nie chcę mu mówić, że nie potrafiłam zbudować normalnego związku, bo miałam idiotyczne opory przed seksem. Chyba tak się skończy, że upiję się i pozwolę "wykorzystać" a jakby co, zwalę na alkohol. Chyba jedyna sensowna rada.

Gość gość
postaraj sie o ciemny koc i dodatkowo jakies kanapki z keczupem, zeby pozniejsze plamy z krwi zniknely na kocu a jakby cos sie uchowalo to "keczup". Albo poprostu, ze byl zbyt ostry a ty masz sklonnosc to krwawienia po stosuku, bo tak tez bywa

W sumie, lepiej od razu budować związek na kłamstwie, ktoś normalny by to zrozumiał ale patrząc na twoje podejście to chcesz to tylko "odhaczyć" także... powodzenia. równie dobrze możesz dać ogłoszenie w necie to chętnych będzie całe grono. Pozdrawiam.

Gość gość
tak, zjechaly sie ciocie dobre rady i mescy wujkowie pt"jak ci nie wstyd robic to, a nie wstyd cos innego". Czytac umiecie? Temat byl inny, a umoralnianie i wywody co jest dobre a co zle zatrzymajcie dla swoich dzieciakow. Ciekawe czy pan wujek przyznalby sie w wieku 35 lat pieknej kobiecie, ze jest prawikiem co przez cale zycie z zachowan seksualnych znal i doswiadczal trzepanie malego wlasna lapa

Gość gość
co cie obchodzi na czym ona bedzie budowac zwiazek? Z reszta kazdy i tak jest budowany na klamstwach, bo kazdy na poczatku gra wspanialego, pokazuje sie z samych dobrych stron, ukrywa wady, a dopiero po czasie pokazuje prawdziwa twarz, ktora ma sie niajk do tego, co prezentowal na poczatku. Skoro ja to tak stresuje to niech nie mowi, jej sprawa, sama wie co dla niej lepsze. Jezeli koles bedzie ok i wyniknie z tego cos powazniejszego to sama poczuje potrzebe by mu wyznac prawde, a on bedzie sie cieszyl. Jezeli bylby dupkiem, to nie zasluguje by wiedziec, ze byl jej pierwszym, dlatego to ona po czasie zadecyduje czy sprawic mu ten prezent i powiedziec czy nie

Zaznaczyłem że nikogo nie umoralniam tylko po prostu ten cały temat jest głupi. Autorka chyba jednak do tego nie dorosła skoro nie potrafi usiąść i porozmawiać jak normalny człowiek na poważne tematy tylko robi z tego wielki problem. Jak ktoś zdrowo myśli to nie będzie miał problemu ze zrozumieniem tego że ktoś ma 35 lat i jest prawikiem/dziewica może być masa powodów, blokada psychiczna przed związkami, oddał się pracy naukowej i nie potrzebował drugiej połówki jednak z czasem to się zmieniło. A jak kogoś to bawi albo dziwi no to w czym problem? Po co się przejmować taką osobą.

Emmm "Jezeli bylby dupkiem, to nie zasluguje by wiedziec, ze byl jej pierwszym" Aha czyli przeżywanie pierwszego razu z dupkiem jest jak najbardziej okej? A co ja tam mogę wiedzieć :) mi się zawsze wydawało że jak ktoś jest dupkiem to szkoda na taką osobę czasu a już zwłaszcza na oddanie się jej :)

Gość gość
a w czym ty masz problem i czym ty sie przejmujesz? Czyzby ciebie jakas oklamala? To, ze dla ciebie jest ok, ze ktos nie uprawial seksu np po 30 nie oznacza, ze inni sa tacy wyrozumiali. Nawet jezeli ktos sie zapiera jaki to jest tolerancyjny to wiekszosc wewnatrz swoje i tak mysli, a nigdy sie nie przyzna

Gość gość
jakbys uzyl rozumu, to bys wiedzial, ze nikt normalny nie zwiazalby sie z dupkiem na dzien dobry, poza tym skad ma wiedziec na poczatku czy jest dupkiem czy nie. Wyraznie jest napisane jezeli koles okaze sie po czasie dupkiem, to nie zasluguje by wiedziec. Zazwyczaj wyzywamy osoby, do ktorych czujemy silne emocje, a te nas zranily w perfidny sposob, a rzadko kogos, kogo znamy 3 dni i nic dla nas nie znaczyl, czyli oczywiste, ze potrzeba czasu by zobaczyc kim okaze sie ten facet

Dziękuję za troskę, nie mam żadnego problemu :) Skąd takie przypuszczenia? Wyrażam tylko swoje zdanie, od tego jest forum a to nawet nie jest śmieszne jak dorosła osoba robi tak ogromny problem z niczego. Mówię to co mam w głowie a skoro ktoś wie lepiej o czym ja myślę to pozdrawiam :)Jeżeli dana osoba nie jest "wyrozumiała" chociaż sam bym tego tak nie nazwał to tylko świadczy o jej podejściu, dla mnie to jest oczywiste. Pozdrawiam i dobranoc.

Gość AleksandraPenelopa
Zacznijmy od tego, że ja nie mam zamiaru budować z nim związku. To jest luźna znajomość, nie widzę tam przyszłości jakieś potencjalnej. Po prostu, to jest facet, którego chcę i tyle. Zmarnowałam całą młodość na czekanie na wielką miłość i nic z tego nie mam. Ani miłości, ani młodości.

Gość skok i hop
a jaki to wiek autorko?

Gość AleksandraPenelopa
okolice 30

Gość gość
okolice 30?? no i ty panikujesz i chcesz z byle kim to zrobić aby mieć za sobą? troche smutne. Jest masa spokojnych facetów w tym wieku i starszych którzy na taką czekają bo sami nie są doświadczeni a ty chcesz się tego pozbyć jak jakiejś kotwicy. Szkoda

Gość gość
Jak dla mnie najprościej powiedz wprost, będzie mu łatwiej, albo nastaw się na to że możesz boleć bo nie będzie wiedział że musi delikatniej

Gość AleksandraPenelopa
Nie chcę faceta, który w tym wieku dalej jest sam, w życiu. Wystarczy, że ja jestem taka niedorobiona i tyle czekałam. Chcę to zrobić z facetem, którego pragnę. Nie ma takich wielu na świecie.

Gość gość
bzdura, nic jej nie bedzie bolec. To nie nastolatka z niewyrobioną szpara (sorry za okreslenie), podczas cwiczen, uzywania tamponow czy wibratora chcac nie chcac mozna nawet przerwac blone, lub naruszyc. Wiadomo tez, ze z wiekiem miescie tam nie sa juz tak napiete jak za mlodu, chyba, ze cwiczysz regularnie miesnie kegla. Kazdy ma potrzeby i watpie, by autorka nigdy nie probowala sama sie zaspokoic i eksperymentowac z wibratorami czy innymi fiutopodobnymi. Do tego jezeli bedzie wystarczajaco napalona to zrobi sie mokra, jesli sobie lyknie przed to rozluzni sie, koles tez raczej nie zacznie pierwszego stosunku z nowa kobieta od pchniecia z calej sily, wiec prawdopodobienstwo, ze ja bedzie bolec jest mizerne

Gość AleksandraPenelopa
Powiem szczerze, że wibratora nigdy w ręku nie miałam, bo nawet nie widziałam na żywo, a tamponów nie używam, bo nie jestem w stanie ich włożyć, dlatego się obawiam, bo niestety nawet sama nie jestem w stanie włożyć palca, a co dopiero coś większego. Dlatego się boję, po prostu.

Gość gość
No to możesz mieć faktycznie problem...

Gość gość
szacun autorko :) wielu facetow na poziomie chciałoby poznac taka dziewczyne, wiekszosc z nich to faceci bardzo wierzacy, znam takich i oni tez przed 30 albo po, i tez sa sami i czekaja aby poznac ta jedyna, zaloguj sie na zapisani sobie np

Gość gość
jestem ok30tki i tez nie uprawiam seksu a to dlatego ze czekam na tego jedynego, na kogos kogo bede kochac, czekam i czekam ale wciaz wierze

Gość AleksandraPenelopa
gość dziś - ja nie jestem wierząca, nie czekam na jedynego i na pewno nie chcę faceta prawiczka i to jeszcze równie starego jak ja. Koszmar. A już wierzący facet to w ogóle. Nie, stanowcze nie. Ja chcę tego, którego sobie upatrzyłam, z wzajemnością z resztą. Nie jestem jakąś świętojebliwą dupą, która czekała na księcia. Po prostu zanim się wyrobiłam i faceci zaczęli się mną interesować minęło naście lat. I tak zostałam, cnotka z 30 na karku. Żałosne.

Gość gość
Jak można całą młodość przesiedzieć w domu i z nikim się nie spotykać, masakra, jaki ciemnogród.