Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc narkotyki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Doszlam do takiego momentu w swoim zyciu, ze czas zastanowic sie nad tym co robie. Powierzchownie jest lepiej, życie sie "uklada" ale wewnetrznie zapedzam sie coraz glebiej. Jest coraz ciezej. Najgorsze jest to, ze wiem, ze to złe, niedozwolone, niszczy mi zycie, zdrowie, cialo.... ale chce dalej. Potrzebuje rozmowy z kimś kto juz raz zatracil sie we własnym zyciu.

Gość gość
Ja 8 miesiecy. I zamiat zostac przy tym co biore to coraz bardziej chce sie zaglebiac

To oczywiste, przeważnie zawsze tak jest. Ja zaczęłam od marihuany, niewinnie, a później to już poleciało z grubej rury, stymulanty, piguły, dopalacze, a w najgorszych przypadkach mieszanie leków. Co bierzesz?

Gość gość
Jesteś na śmietniku historii gdy nie otrząśniesz się. Otwórz się na ludzi ja miałam chłopaka jest mężem był prawiczkiem ja dziewicą. Związek bez Tabu jest zawsze nawet przy Każdym badaniu ginekologiczny cipki wspierał porody takie przeżycia łączą związek. Nie wstydzę się męża jak większość obłudnych partnerem a obcego ginekologa mają za Boga wstydzą się męża! !!

Gość gość
ćpuny tylko mogą przedawkować i do trumny, eliminacja słabych genetycznie

Gość gość
" Co bierzesz? " "Jesteś na śmietniku historii gdy nie otrząśniesz się. Otwórz się na ludzi ja miałam chłopaka jest mężem był prawiczkiem ja dziewicą. Związek bez Tabu jest zawsze nawet przy Każdym badaniu ginekologiczny c*pki wspierał porody takie przeżycia łączą związek. Nie wstydzę się męża jak większość obłudnych partnerem a obcego ginekologa mają za Boga wstydzą się męża! !! " Chyba coś mocnego

Gość gość
branie czegokolwiek oznacza kiepską psychike, słabizna genetycza i emocjonalna, czyli człowiek nie nadający się do życia w obecnym świecie

Gość gość
Brać znaczy nie żyć! !!!

Gość gość
Co biore? Generalnie koks i fete, a pozniej na zwale palilam ziolo, zreszta bez zwaly, tylko jako dodatek do whiskey tez palilam. Tylko to wszystko było weekendowo.Ostatnimi czasy zaczelam przesadzac z feta, biore "bombki" przed jak i w trakcie pracy corz mniej sypiam i zaczełam chudnac. Z jednej strony sie ciesze, w koncu moj tluszcz znika a z drugiej strony nieraz odczuwam takie wstrzasy cialem, to z braku witmain, energii i snu . Ja wiem jak bardzo Sobie szkodze ale jakos nie potrafie przestac

Gość gość
narkomani to ścierwo tego świata, dno totalne

Gość gość
Odstaw to, dobrze ci radzę. Brałam kilka lat, mój stan uzębienia.. koszt 3 tys zł. Zastanów się.

Gość gość
Co do zębów to zawsze można wstawić implanty albo protezę. Ja biorę bo jest mi obojętne czy będę żyć jeszcze rok żyć 10 lat :D

Gość gość
Czwartek,piatek i sobota - 3 dni czystosci bo nie moglam w pokoju worka znalezc. W czwartek mna trzepalo i nie moglam spac w nocy. W niedziele spotkalam znajomego, na starcie po 3 konkretne kreski. Ledwo zasnelam o 3 nad ranem, o 5 pobudka, trzeba bylo wstawac do pracy to od razu po kresce. W nocy ogladalam requiem for a dream, boje sie, ze moge tak skonczyc jednak moja glupota i tak bierze gore

Gość gość
Masz 2wyjscia,albo zmienisz swoje zycie,albo je zniszczysz. XXX tak wulgarnej kobiety jak ta cala malpiszon,nie chcialbym spotkac.Wstyd sie gdziekolwiek z taka prostaczka pokazac.Udaje tu gwiazde,cisnie kazdemu.Mozg od tego brania ma niezle pokrzywiony chyba.Zreszta kazdy wybiera wlasna droge.Kobieta ma byc subtelna,delikatna,kobieca,nie menel i w ryju jak w kiblu.Takie to nie kobiety,to babochlopy:-O

Gość gość
Trochę w życiu byłam pogubiona od 16 roku życia amfa,grzyby,zioło,koks ...bo nie było takiego ścierwa jak dopalacze ok.12 lat temu...i wiesz co?? Ja swoje wyćpałam w życiu...wyszalałam i poprostu z dnia na dzień przestawało mnie to wszystko cieszyć ..oderwałam się również od toksycznego związku i znajomych...teraz mam 28 lat i mam się dobrze. :-) mam ekstra mieszkanko ...męża i dzieciaczki i wiem co się w życiu liczy! Mówię ci nie warto marnować swojego czasu...znajdź nową perspektywę na swoje życie...a od nagna si odetnij....nie dasz rady sama to szukaj pomocy gdzieś bo to nie wstyd tylko zajebista odwaga być pozytywnie zakręconym bez tych słabych dopalaczy i innych gówienek..

Gość gość_Madzia
Obecnie dużym problemem są narkotyki XXI wieku, czyli tzw. dopalacze - http://osrodekarkadia.pl/dopalacze-narkotyki-xxi-wieku/ - coraz więcej młodych ludzi, a nawet dzieci je bierze. Są już ośrodki jak Willa Arkadia w Poznaniu, które zajmują się leczeniem uzależnienia od dopalaczy, więc jak znacie kogoś komu jest potrzebna taka pomoc to polecam.

Gość karollllina
Zaglądaliście już tutaj http://rehab-terapia.pl/leczenie-narkomanii/ ? Jeśli nie, to zróbcie to koniecznie. Jest tam bowiem wiele ciekawych informacji na temat leczenia narkomani czy też samych objawów. Ośrodek Dom-REHAB oferuje również detox oraz sesje i zjazdy tematyczne.