Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKO PO

WON PIS Z POLSKI !

Polecane posty

Gość TYLKO PO

za to co robią

Gość gość
Wy/pier/da/laj POj***e

Gość gość
PO już nie ma. Jest NOWOCZESNA PL

Gość gość
won lewaku!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tak co Tuskoland i kopaczoland dla polski zrobili? POkibluchy już nie rządzą PiSuary przejęły z szydło stery w kraju teraz jest szydłoland i będzie lepiej

Gość pancerna barana
10:31 naprawdę wierzysz, że coś będzie lepiej? a co na przyklad dla ciebie będzie lepiej, poza tym, że swoją gadką straszydło wzbudziło w tobie nienawiść? ja wiem, nienawiść napędza, daje siły, jest motorem działania itp ale co osobiście widzisz dla siebie, że będziesz miał lepiej?

Gość stulej84
500 zł na dziecko i bykowe dla singli - dobra zmiana... :D

Gość pancerna barana
no dobrze że dadzą na te dzieci, ale źle, że te pieniądze nam wyjmą z kieszeni :( jaki to minister wczoraj zarządził zakup nowych limuzyn, bo takie cos mi przeciekło miedzy uszami?

Gość trubadur
Jak zwolenników PO i Nowoczesnej postrzegają wyborcy PIS? - Jako ludzi bezwartościowych, bo nie szanują ani ludzi, ani samych siebie, ani żadnych wartości. Jako ludzi zakompleksionych - bo u podstawą ich wyborów politycznych jest rozpaczliwa potrzeba utożsamienia się z elitami, które może czasem coś sobą reprezentują. Jako ludzi niezdolnych do budowania własnych opinii a przez to zmanipulowanych przez media - bo łatwo jest przyjąć kurs wyznaczony przez 95 % mediów które przez 8 lat mówiły co mamy myśleć. Z kolei wyborcy PIS oskarżani są o "ciemnogród" i obrzucani epitetami, ale to tylko potwierdza opinie o Wyborcach PO i Nowoczesnej. Jesteśmy takimi samymi ludźmi jednak mi bliżej do PIS.

Gość gość
"zakompleksionych - bo u podstawą ich wyborów politycznych jest rozpaczliwa potrzeba utożsamienia się z elitami, które może czasem coś sobą reprezentują. Jako ludzi niezdolnych do budowania własnych opinii a przez to zmanipulowanych przez media " ty weź nie truj , bo muchy padają. bardziej zmanipulowanych niż ci, co bezgranicznie słuchają księdza to nie ma. ksiądz kazał na mszy głosować i ludzie poszli nie zastanawiajac się.

Gość gość
Pani premier obiecała, że 500 zł na dziecko będzie w pierwszych stu dniach nowego rządu więc jeszcze jest szansa, że zdążą. Ale nie podoba mi się wycofywanie się okrakiem z obietnic, miało być 500 zł dla wszystkich, potem mówili, że będą progi dochodowe, potem, że nie będzie, teraz z kolei jest pomysł że trzeba zakładać jakieś konta i nie będzie gotówki tylko bony do realizacji w WYBRANYCH sklepach. A przed wyborami mówili że mają już gotowe projekty ustaw. Nie tak miało być, coraz bardziej sie rozczarowuję.

Gość gość
500 zł na dziecko i bykowe dla singli - dobra zmiana... x o ile to pierwsze jest mi znane, to drugie skąd wytrzasnąłeś takie informacje?

Gość gość
najwięcej od rządu PIS oczekują i wymagają ci co na nich nie głosowali mieli w du..ie 500 na dziecko a teraz krzyczą dawać ,dawać,oni obiecywali swoim wyborcom a nie wyborcom Nowoczesnej i PO, wyborcy PIS poczekają 4 lata na wszystkie zmiany potem ich rozliczą

Gość gość
nie bredź obiecywali 500 zl wszystkim a na razie jest jedno wielkie cwaniaczenie przez rzad

Gość gość
To Ty nie bredź.Jak chcesz z powrotem PO to ono Ci nie da ani na drugie dziecko ani nic.Na końcu krew Ci wypompuje,żeby lepiej się żyło kolesiom.

Gość gość
No ale jezeli na nich nie glosowales to znaczy ze nue chciales tych 500 zl. To teraz nie drzyj mordy.

Gość gość
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
Czytaj orendzia żywego płomienia w necie. Zobaczysz na którą partie najlepiej głosować

Gość stulej84
obiecywali na każde nowe i kolejne dziecko wy debile, a nie na te co już zostały zrobione

Gość gość
12;01 to ma do rzeczy że jak ci napisał 11;53 nie głosowałes na nich to nie oczekuj i nie dzrzyj mordy

Gość gość
gość dziś nie chce z powrotem PO, jak typowy pisowiec wmawiasz to wszystkim co sie z toba nie zgadzaja twoja argumentacja jest idiotyczna, to jakby powiedziec ze np z drog wybudowanych za PO moga korzystac tylko ci co na nich glosowali debilizm do kwadratu acha nigdy nie glosowalam na PO i nie mam zamiaru

Gość gość
500 zl od panstwa tez nie chce, zwyczajnie zwracam uwage ze PIS zrobil w konia tych ktorzy liczyli na spelnienie przedwyborczych obietnic

Gość gość
gość dziś 500 zl od panstwa tez nie chce, zwyczajnie zwracam uwage ze PIS zrobil w konia tych ktorzy liczyli na spelnienie przedwyborczych obietnic X Widzisz, zmienił w konia. W sumie nie wiem kim wolę być... świnią czy kuniem.

Gość gość
Ci co glosowali na pis nie oczekuja cudu tylko naprawy panstwa a tego sie nie da w 2 miesiace zrobic. A brednie ja to "pis oszukal wyborcow" to opowiadaja tylko etatowi "antypisowcy" ktorzy beda na nich pluli chocby kaczynski nawet uzdrawial dotykiem.

Gość gość
PIS-owscy wyborcy poczekaja grzeczne jak ich prezydent Duda (bo przcież to nie jest prezydent PO i Nowoczesnych tak twierdzicie )podpisze ustawy 500 na dziecko itd PIS-owscy wyborcy dają rzadowi czas na obiecane zmiany ,a wyborcy PO i Nowoczesnej jak są w takiej wielkiej potrzebie finansowej i już nie moga czekać i już potrzebne jest im te 500 to niech posłuchają rady swojego ulubionego prezydenta Komorowskiego , zmienią prace i wezmą kredyt

Gość gość
12;23 :D:D:D dobre

Gość gość
A ja głosowałam na Pis, nie dlatego, że tak ich lubię czy podzielam wszystkie poglądy, ale miałam dość złodziejstwa PO, ich matactw i samowolki. Myślałam, że Pis będzie inny, bardziej dla ludzi. A co robi Pis po dojściu do władzy? Obstawia stołki swoimi, nie chce nikogo słuchać, zmienia obietnice wyborcze, zamiast brać się za sprawy ważne (bezrobocie, kolejki do lekarzy, drogie lekarstwa itp.) to oni biorą się za telewizję i radio... no ludzie. Robią dokładnie to samo co PO, tylko na swoją stronę. Politycy powinni pracować w rządzie w formie wolontariatu, a za przyłapanie na kombinowaniu dożywotnie więzienie bez prawa wcześniejszego zwolnienia. Wtedy by wyszło na jaw, komu się chce pracować dla kraju, a kto jedynie siedzi tam dla kasy i przywilejów.

Gość gość
gość dziś Przecież wyborcy PO i Nowoczesnej pracują i mają kredyty... dlatego wg nowego rządu są za bogaci i trzeba im tylko podatki podnieść, żeby więcej tych kredytów płacili (podatek bankowy). Natomiast nowy rząd wspiera leni, którzy tylko dzieci umieją robić, bo nowy rząd uważa, że oni są biedni i poszkodowani, a ich dzieci będą pracować na emerytury... tylko jakim cudem? Niedaleko pada jabłko od jabłoni i jak matka z ojcem żyją z zasiłków, to dzieci też będą tak żyć.

Gość gość
No jezeli ty uwazasz ze wychowywanie dzieci jest dla leni to sie powinnas leczyc.