Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygidaiło

Pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość Wygidaiło

Mój problem miał miejsce 2 dni temu. Odbyłem seks z prostytutką i to był mój pierwszy raz. Mam 22 lata i jestem prawiczkiem, mam też sporo problemów osobistych, stresu, w dodatku jestem niezbyt atrakcyjny. Dzisiaj wiem, że był to ogromny błąd, spowodowany ciekawością, popędem seksualnym chwilą desperacji. Mój stan psychiczny uległ pogorszeniu Wyrzuty sumienia, że w ogóle skorzystałem z tego typu usług, i obawa strach czy czymś się nie zaraziłem. Troche zaczyna być to chore ponieważ każde najmniejsze szczeknięcie poczytuje jako znak że mogłem się czymś zarazić. Seks odbył się w prezerwatywie chyba durex, nie zsuneła sie ona ani nie pękła podczas stosunku, który notabene nie trwał zbyt długo pare ruchów i po sprawie. Prawdę mówiąc na plus tej Pani działą higiena, mieszkanie czyste zadbane ciepłe, ona również pachnąca. Proszę o rady czy jest się czego bać, jaka jest szansa na zarażenie sie HIV, wiem, że dużo osób korzysta z takich usług wiec chyba nie jest tak, że one wszystke sa chore. Umówmy się one też chcą żyć i nie wierze, że za 40 zł dopłaty będą ryzykowały zdrowiem. Pomocy! Test na hiv dopiero będzie miał sens za około 2 tygodnie a dokładny wynik za 12 tygodni zwariuje do tego czasu

Gość gość
powinienes iść do psychiatry a nie do prostytutki :)

Gość Wygidaiło
Czemu do psychiatry? Każdy jest młody. Teraz mam stany lękowe nie wiem czy się mogłem zarazić czy nie myślę że raczej nie ale szukam trochę potwierdzenia u osób które miały kontakty z takimi kobietami

Gość gość
Jako nieco zaznajomiony z tematem (nie korzystałem, nie będę korzystał, ale znam osoby które korzystają), wiem że one muszą przechodzić testy na to co jakiś czas.

Gość Wygidaiło
Też mi się tak wydaje, gdzieś nawet kiedyś przeczytałem, że seks z przypadkowo poznaną dziewczyną jest bardziej niebezpieczny niż z prostytutką. One tez chcą żyć i sporo pewnie wiedza na ten temat. Więcej razy nie pójdę nawet mi nie było przyjemnie

Gość gość
muszą? :D kto im daje taki obowiązek? jednym na tym zalezy a inne dają bez gumki i wszystko im jedno :P

Gość Wygidaiło
Może nie muszą, ale chyba na życiu im zależy. Z mojej wiedzy wynika że takie dziewczyny trudnią sie tym procederem pare lat. A po tym też wypadałoby być zdrowym

Gość Wygidaiło
Poza tym one chyba też mają swoich partnerów kogoś bliskiego.

Gość gość
Gościu dwa posty wyżej - jeżeli pracują "na swoim" to nie muszą, ale raczej faktycznie im powinno zależeć na zdrowiu. Takie które nie pracują 'na swoim" są wysyłane przez "pracodawce"

Gość Wygidaiło
Chyba trochę za bardzo panikuję, seks odbył się prawidłowo dość krótko, prezerwatywa nie pękła, ona wyglądała mi na zdrową miała na ścianie nawet święte obrazki. W sumie gdyby każdy kto korzysta z usług tych kobiet się zarażał to chyba 10 % społeczeństwa miała by HIV. Zresztą nie każdy stosunek kończy się zakażeniem naawet jeśli kobieta ma to w sobie.

Gość gość
HIV? Jest więcej chorób wenerycznych. Święte obrazki? :D Chłopie, masz racje musiała głęboko wierzyć :D

Gość Wygidaiło
Wiem, że są ale wszystkie inne się da wyleczyć, nie są tak kłopotliwe. A to, czy była wierząca czy nie szczerze nie oceniaj ludzi po tym co robią. Bo skąd wiesz, że sytuacja życiowa jej do tego nie zmusiła wiesz kto to jest św Magdalena. Nie każdy grzech jest równy mimo iż ma tą samą istotę to ciężar winy może być różny. Moim zdaniem dużo większy grzech ma ten, kto rozwala cudze małżeństwa dla zabawy wdając się w romanse. Niż ten kto uczciwie bierze kase za sex

Gość gość
k***a j****a autorze k***a jesli to nie prowo to sliuchaj starego szwagra k***a tez mialem dawno temu schizy ze k***a hiva zkapalem ale ta d***** byla z nigerii wiec obawy uzasadnione u ciebie k***a jest tak, ze szansa ze k***a miala hiva wynosi 1 na 100, szansa w czasie zwyklego stosunmku bez gumy na zlapanie hiva w czasie jednego seksu, jesli opna go miala to kolejne 1 na 100 a guma zmniejsza to znowu razy 100, wiec pomnoz sobie 100 x 100 x 100 i wychodzi 1000000, tyak jhest k***a jeden milion wiec masz szanse 1 na milion ze masz hiva wiec wyluzuj i roochaj dalej

Gość gość
Skąd wiesz, ze ona nie sypia z zonatymi facetami? Myslisz, ze jak taka zona sie dowie to przez nia rodzina sie nie rozwali? Przeciez takie kobiety ida na latwizne, bo wiedza, ze siedzac na kasie w tesco zarobia 3 razy mniej. Trzeba byc uposledzonym, zeby je popierac czy wspolczuc.

Gość gość
Chyba trochę za bardzo panikuję, seks odbył się prawidłowo dość krótko, prezerwatywa nie pękła, ona wyglądała mi na zdrową miała na ścianie nawet święte obrazki. W sumie gdyby każdy kto korzysta z usług tych kobiet się zarażał to chyba 10 % społeczeństwa miała by HIV. Zresztą nie każdy stosunek kończy się zakażeniem naawet jeśli kobieta ma to w sobie. x święte obrazki, padłam :D

Gość Wygidaiło
Sam się zdziwiłem, powiem szczerze, jak zobaczyłem te Obrazki na ścianie. Ale to dobrze znaczy że dziewczyna nie jest z tych najgorszych. Ogólnie trzeba mieć do nich szacunek, nie mam szacunku do Alfonsów i innych którzy czerpią zyski z tego typu procederu, a dziewczyny no cóż niektóre idą na łatwiznę, ale są przypadki że robią to samotne matki dla swoich dzieci. A co do chorób. To chyba racja, w gumce wszystko było okej, musiał bym mieć wyjątkowego pecha.

Gość Wygidaiło
Z tego wszystkiego męczą mnie wyrzuty sumienia

Gość Wygidaiło
Poczytałem trochę na ten temat i wzbogaciłem swoją wiedzę. Po pierwsze najbardziej ryzykowne są zarażenia poprzez kontakt z krwią chorego. Dopiero w następnej kolejności kontakt z płynami podczas stosunku. Najbardziej ryzykowne są stosunki analne, a dopiero później pochwowe. Ciężej jest przenieść wirus HIV z kobiety na mężczyznę niż z mężczyzny na kobietę. Prezerwatywa daje naprawdę wysoką skuteczność, czytałem na oficjalnych stronach że jest to blisko 100 proc. Nie prawdą są również te mikro otworki. A po za tym prostytutki też dbają o swoje życie, chcą pobyć w zawodzie jeszcze parę lat, a gdyby ktoś zaraził się od niej to miała by problemy z prawem. Chyba panikuję