Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staniki BEZ SENSU

Polecane posty

Gość gość

DLACZEGO????? Dlaczego w sklepach typu H&M czy Reserved wszystkie staniki mają wszyte te pieprzone gąbki! Których nawet nie można wyjąć! Po cholere?? Czy oni wszyscy myślą, że każda chce się dowartościować i sobie cycki powiększyć?? Kiedys były staniki z wyciąganymi wkładkami i kto chciał to sobie mógł je wyjąć, a teraz tylko te gąbki co uciskakją piersi od dołu i ni chu chu ich się nie da wyjąć. Znacie jakiś sklep z bielizną, gdzie są w miarę przystępne ceny (staniki do max 60 zł) i można kupić bieliznę bez gąbek?

Gość gość
Też uważam, że to bez sensu. Ostatnio byłam w Reserved i też prawie wszystkie staniki z gąbkami, nic nie kupiłam. Nie wiem po cholerę je tam wszywają

Gość gość
Ja kupuje w sklepach z bielizna a ostatnio w pasmanterii ;-) Ale nawet w takim atlantisie wiekszosc to jakies gąbkowe zbroje. Staniki na zimę stulecia ;-)

Gość gość
rzadko mozna znalezc porzadny stanik, jakos one sa szyte beznadziejnie, nawet taka firma jak Intimmissimi nie ma za dobrych nie znalazlam ani jednego ktory bylby wygodny tz z gabka czy bez chodzi o usztywnienie, natomiast kupilam sobie z samej koronki, sa idealne, nie uwieraja i fajnie wygladaja pod bluzka

Gość gość
bieliznę kupuje się w sklepie z bielizna a nie hm czy innych kaphallach.

Gość gość
A mój mąż mijając stoiska z takimi biustonoszami, zawsze mówi :,,o! Protezy na cycki":-D

Gość gość
Ja mam rozmiar A i kupuję tylko takie:) z A robi się C !

Gość gość
No ok, ty masz A i jest git. Ja mam F i co? Jeszcze się gąbką obloze??? :-D. :-D Kupuję staniki tylko w sklepach z bielizną, ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, że tylko taki rodzaj protez wisi, żadnych innych, tylko te gabczaste

Gość gość
Kiedyś takich nie było, a teraz problem kupić normalny stanik. Ja mam na osiedlu mały sklepik z bielizną i tam kupuję, większość jest bez gąbek i dobrej jakości

Gość gość
Niedawno byłam w pepco i widziałam gąbkowane staniki dla dziewczynek 10-letnich, to dopiero masakra.

Gość gość
Ja też potrzebowałam takiego bez gąbek, poprostu one mnie cisną. No i kupiłam sobie w tzw. markecie chińskim. Zawsze kupowałam w markowych sklepach typowo z bielizną. Ale akurat gdy szukałam czegoś dla siebie to nic nie było dla mnie. Można przymierzać i one są całkiem dobrze wykonane, także jestem pozytywnie zaskoczona jak narazie.

Gość gość
10 letnie dziecko w staniku usztywnianym to już jest na granicy patoli1

Gość gość
hehehe tani sposób na powiększenie cycków, tylko co potem jak facet zobaczy, że cycków brak?

Gość gość
małe miski powinny byc z gąbką a duże bez. :) Dla mnie gąbka to jedyny ratunek. ;)

Gość gość
Ale po co wciskać gąbki wszystkim? Ja mam A i chodzę bez gąbek, a też mam ogromny problem żeby normalny stanik kupić

Gość gość
/wiecie.. co.. widać, że na stanikach się nie znacie w ogóle.. ja też się jakoś szczególnie nei znam, ale wiem, że nie ma czegoś takiego jak "noszę stanik A, noszę C itp" Stanik ma pałny rozmiar, np,. 65C, 70G itp.. a miseczka A ma rózną wielkość w zależności od obwodu! Poszukajcie w swoich miastach osoby, która Wam dobrze stanik dobierze.. Ja byłam i już wiem... fakt, że okazało się, że kupowałam raczej staniki w prawidłowym rozmiarze.. ale okazało się, że nie każdy rodzaj stanika mogę nosić... te staniki mają jakieś tam nazwy fasonów itp.. i ja ze swoim biustem, z asymetrią piersi mam kupować tzn. full cup.. Ostatnio kupowałam stanik u tej babeczki, która mi wcześniej dobrała (już mi się rozmiar przez 6 miesięcy zmienił, bo przytyłam odrobinkę) sprzedała mi tylko 1 stanik. Powiedziała, że innych dla mnie nie ma i żadnego innego mi nie sprzeda :) Ma mi dać znać, kiedy mój rozmiar pojawi się w odpowiednim fasonie.. Dlatego żadne tam H&M czy inne takie.. poszukajcie.. na pewno ktoś taki w Waszym mieście jest. Ja pierwsze staniki kupiłam za ok 110-120zł, ten ostatni kosztował 90zł. Wszystkie firmy Ava. ps. też nienawidzę tych gąbek... wszelkie push -up od zawsze omijałam szerokim łukiem..

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią. Zawsze kupowałam A-75. Przed ślubem poszłam do sklepu z bielizną i pani dobrała mi rozmiar D-65!!! Dokładnie tak - rozmiar D. Jak powiedziałam o tym koleżankom to mnie wyśmiały, że ja mam D, bo jestem płaska jak deska. Jak widać świadomość kobiet jest bardzo niska

Gość gość
Jak jesteś płaska jak deska i masz D,to dla mnie alfabetu braknie :-D

Gość gość
Gość z 13:18 dobrze pisze, polać jej. Nie ma czegoś takiego jak miseczka C. 65c a 85c to dwie różne miseczki.... Jeżeli ktoś zna swój rozmiar to za chiny nie kupi biustonosza w sklepie typu hm, reserved czy innym ubraniowym, tylko typowym z bielizną.

Gość gość
Nie wiem jak to możliwe, ale naprawdę mi kobieta 65D dobrała! i wcale miseczka nie była duża, w sam raz na moje pryszcze. Też to jest dla mnie zagadka

Gość gość
Sorry, ale jak kompletnie nie rozumiem problemu. Sama nigdy nie kupowałam badziewia w h&m czy innych sieciowkach, staniki od lat kupuję w Tkmaxx, gdzie mam wybór dobrych marek w sensownych cenach, szczególnie na wyprzedaży. Wybór spory i nigdy nie miałam podobnego problemu.

Gość gość
Jak jesteś płaska jak deska i masz D,to dla mnie alfabetu braknie smiech.gif x Widać właśnie jaką masz swiadomość w tym temacie. A powinnaś, zwłaszcza, ze masz duże piersi.

Gość gość
Ale miseczka A bez względu czy to 75A czy 65A oznacza mały biust. Oczywiście 65A jest nieco większy, ale i tak mały. Noszę 75A, tragedia. Gdyby nie gąbka to wyglądałabym jak dziesięciolatka. ;)

Gość gość
Oj mam wiedzę, mam... Dość drogi gips mieć duży biust i dobrać odpowiedni stanik. Tak tylko sobie zazartowalam ;-) te gabczaste protezy tylko deformuja biust. Już nie wspomnę, że dla mnie abstrakcja

Gość gość
I potem się taka rozbierze przed facetem, a tam niespodzianka cycków brak! A tak na poważnie można się bardzo zdziwić po wizycie w sklepie, gdzie profesjonalnie dobierają stanik. Ja zawsze kupowałam 75B, a okazało się, że mam 70E... Masakra! a takic staników w sieciówkach nie ma.

Gość gość
Ale miseczka A bez względu czy to 75A czy 65A oznacza mały biust. Oczywiście 65A jest nieco większy, ale i tak mały. Noszę 75A, tragedia. Gdyby nie gąbka to wyglądałabym jak dziesięciolatka. oczko.gif x 95a to wcale nie takie male cycki a jednak miseczka a

Gość gość
Ogólnie warto zainwestować w dobry stanik i poprosić o pomoc kogoś z doświadczeniem a jeżeli chodzi o gąbki to polecam biustonosze z ESOTIQ nie które mają nie które nie różne rodzaje dla każdej kobiety, także firma PANACHE jest ostatnio bardzo polecana aczkolwiek ja kupuje w ESOTIQ ;-)

Gość gość
Ej,a nosicie stanik w domu? Bo ja od razu zdejmuje, tak mnie drażni. Choć dobrze dobrany, w pracy go nie czuję, ale jak tylko znajdę się w domu, to natychmiast mi przeszkadza.

Gość gość
Ja też ściągam - podoba się to nie tylko mojemu mężowi, ale też szwagrowi:) hehe

Gość gość
Dla mnie ta gąbka to jedyny ratunek - mam piersi niemal wklęsłe.